Pentru cine a renunţat Anca Lungu la televiziune şi la ţară. Fosta prezentatoare locuiește într-o vilă de 2 milioane de euro

123456.jpeg

Anca Lungu a părăsit România în 2018 când şi-a urmat iubitul milionar

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De aproape trei ani s-a retras din televiziune şi duce o viaţă de lux, departe de România, la Nisa.

Fosta prezentatoare a ”Observatorului” de la Antena 1, Anca Lungu, acum în vârstă de 35 de ani, locuieşte de trei ani la Nisa, Franţa. Aceasta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Harry, bărbatul pentru care a şi renunţat la România. Anca locuieşte într-o casă muzeu la Nisa, care valorează nu mai puţin de două milioane de euro, fiind veche de 240 de ani.

Anca Lungu se iubește cu un milionar grec

Viaţa vedetei s-a schimbat total de când s-a mutat la Nisa. Anca nu are un job anume, datorită celor doi copii pe care îi are şi care îi ocupă tot timpul. Ea este mamă a doi copii, o fetiţă Natalia, cu primul ei soţ, Ştefan Lungu, şi un băieţel, Iorgos, cu iubitul Harry Arampatzis, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor. 

1-anca_lungu-sot_harry_1.jpg

Anca Lungu s-a mutat cu soţul ei, Harry, la Nisa, de trei ani

„Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine.

2-anca_lungu-fiu_iorgos_1.jpg

Anca Lungu are un băieţel, Iorgos (3 ani), cu actualul iubit grec

Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu. Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de Internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine. Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu. Şi soţul meu e de acelaşi principiu. Nici noi ca şi cuplu nu ne expunem. E mai bine ca viaţa intimă să rămână intimă. E mai sănătos aşa. Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect. A apărut la momentul în care aveam nevoie de aşa o persoană”, a declarat Anca Lungu la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

3-anca_lungu_fetita_natalia_1.jpg

Fetiţa Natalia (6 ani) este rodul iubirii cu fostul soţ, Ştefan Lungu

Anca Lungu nu și-a mai văzut părinții de un an și jumătate 

Pe pandemie, vedeta a trebuit să se acomodeze cu izolarea la domiciliu, având în vedere că zona în care locuiesc este una dintre atracţiile turistice importante din Franţa, dar acum totul pare pustiu. Mai mult, Anca nu şi-a mai văzut părinţii de un an şi jumătate. „Din fericire nu am luat virsul. Şi în Franţa cifrele sunt uriaşe, spitalele sunt pline. Suntem norocoşi că suntem la Nisa, avem mult soare, suntem aproape de mare, ne plimbăm mult pe plajă.

5-anca_lungu_mama_1.jpg

Fosta vedetă tv duce dorul mamei ei

A fost  însă greu de suportat separarea de bunici, părinţi. Părinţii mei l-au văzut ultima oară pe Iorgos când avea un an şi cinci luni şi acum are trei ani. Niciodată nu am avut o perioadă aşa lungă să nu-mi văd părinţii. Pe bunica Elvira şi pe mama le văd prin intermediul Internetului. Părinţii mei au reuşit să se vaccineze, aşa că e aproape momentul în care ne vom revedea”, a mai spus Anca.

A divorțat în 2017 de Ștefan Lungu 

După numai patru ani de căsnicie, în care au lăsat impresia unuia dintre cele mai romantice cupluri din showbiz-ul românesc, Anca și Ștefan Lungu și-au spus adio în mare secret, la notar. Divorțul a devenit public în vara anului 2017. Se pare că nu doar Anca și-a refăcut viața amoroasă, ci și Ştefan Lungu trăieşte o poveste de dragoste cu Geanina Daniela, un fotomodel destul de cunoscut în România. Cei doi ar forma un cuplu de o bună perioadă de timp, dar nu s-au afişat până acum împreună. Abia anul trecut au lăsat de înțeles că s-ar fi logodit.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • În aprilie 2018 părăsea pupitrul Observatorului de la Antena 1 pentru a-și întemeia o nouă familie și a duce o viață lipsită de griji în Franța, la Nisa. De când este cu soțul ei, de origine greacă, Anca Lungu (34 ani) a dat prioritate căminului proaspăt format, care a “primit” între timp un al doilea copil. Prințesa Polonic, așa cum s-a autointitulat, gătește cu aceeași pasiune, dar nu pentru blogul său, ci pentru cei doi copii și soțul ei. Ce face acum, în Franța, dacă îi este dor de televiziune și cum trăiește această perioadă, Anca Lungu a povestit, în exclusivitate pentru Click!

  • Anca Lungu (32 de ani) și-a botezat fiul într-un cadru restrâns, la Nisa. Fosta prezentatoare tv a avut alături de ea cei mai apropiați prieteni, înclusiv pe fosta colegă de la Antena 1, Andreea Berecleanu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5