Pentru ce pasiune renunţă chef Cătălin Scărlătescu la prima lui dragoste, bucătaria

scarlatescu.jpg

chefi sfaturi utile bucatarie
Cătălin Scărlătescu
foto: Antena 1

Când te gândeşti la Cătălin Scărlătescu, asociezi numele cu un celebru bucătar al cărui loc nu are unde să fie decât la plita de gătit. Dar, chef-ul are şi alte pasiuni pe care fanii săi nu le cunosc. Fiecare sfârșit de vară este prilej pentru simpaticul jurat al emisiunii "Chefi la cuțite” de la Antena 1 să respecte tradiția de a pleca cu barca pe mare.

Atunci când nu este în bucătărie, îl găsim în largul mării. Cătălin Scărlătescu nu este bun doar în bucătărie, ci se pricepe şi la altceva. Briza, apusurile văzute de pe punte și preparatele din pește sunt doar câteva dintre motivele pentru care sezonul cald are ca itinerariu o aventură printre insulele din sudul Europei. Anul acesta, chef-ul, ce și-a însușit și titulatura de căpitan, a traversat Marea Mediterană spre lumea insulară a Italiei și a Franței. Locurile inedite, private de agitația vieții cotidiene par să fie printre preferatele simpaticului bucătar, care a ales orașe vechi, de coastă ca Olbia, sau Bonifacio, cel mai sudic punct al Corsicii. Deconectat, juratul este încântat de fiecare moment al croazierei.

catalin scarlatescu vacanta mare barcaZoom
Cătălin Scărlătescu se simte liber în largul mării
foto: arhiva personală

Vacanțele de vară au gust de mare pentru celebrul bucătar care consideră că sailingul îi oferă de fiecare dată altă experiență, dar același sentiment de libertate. Chef Scărlătescu mărturisește că pasiunea pentru sailing nu este nouă, de aceea se întoarce pe mare ori de câte ori are ocazia. Talentatul jurat de la "Chefi la cuţite" excelează și în acest domeniu, căci și-a obținut deja permisul de navigație și următorul pas este să dețină clasa A, ce i-ar permite să se plimbe în jurul lumii. Totuși, se pare că vacanța nu îl ține departe de prima sa pasiune, bucătăria. Cătălin Scărlătescu se bucură de același răsfăț culinar cu care și-a obișnuit apropiații, rețete cu pește și fructe de mare.  

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Catalin Scarlatescu sincer Anca Bejan

    Acum trei luni, chef Cătălin Scărlătescu avea 123 de kilograme. În doar o lună, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” (Antena 1) a slăbit peste 20 de kilograme. Cum a reușit a povestit chiar pentru Click!

  • catalin scarlatescu bucatar burlac

    Cătălin Scărlăescu a schimbat alimentația și odată cu ea măsurile la haine! Bucătarul, care până nu demult nu putea să stea departe de preparatele delicioase care îi ies din mâini, a ajuns să fie tras prin inel. Sâmbătă a atras multe priviri într-un club de fițe din Mamaia. Îmbrăcat în jeanși și tricou, cheful a fost de nerecunoscut, ba unii i-au spus chiar că arată mai tânăr de când a slăbit.

  • chef scarlatescu chefi la cutite cerere in casatorie

    Farfurie cu surprize pentru Cătălin Scărlătescu în această seară (13 martie) la „Chefi la cuțite”. Simpaticul bucătar are parte de un moment care îl va lăsa fără cuvinte. Din spatele ușilor, o ardeleancă dintr-o bucată, cu vorbele la ea, intră în platou şi îl cere în căsătorie pe burlacul din juriu.

  • Cătălin Scărlătescu (43 de ani) s-a gândit să profite de notorietatea câştigată la tv, astfel că la începutul anului şi-a inaugurat cu mare fast restaurantul ”Burger & scoici”. Dacă în Bucureşti afacerea este profitabilă, iată că în Neptun bate vântul, mesele fiind pustii. Nici măcar fotografia lui, postată la intrare, nu i-a sporit numărul clienţilor.