Pentru ce ia mama Oanei Roman câte un pumn de pastile: «Nu are o afecțiune gravă»

oana_roman_mioara_roman.jpg

Mioara Roman are probleme de sănătate
Citeste tot despre: 

Mioara Roman este nevoită să ia în fiecare zi câte un pumn de pastile din cauza afecțiunile de care suferă. Ea și fiica ei au o relație foarte apropiată, iar de fiecare dată când mama ei se simte rău, Oana nu se poate liniști.

De curând, Mioara Roman s-a mutat în locuința proprie, iar Oana este ceva mai liniștită știind că mama ei nu mai stă stresată de evacuarea apartamentului, așa cum fusese cu câteva luni în urmă.

Mioara Roman are 78 de ani și este o femeie extrem de puternică și inteligentă, însă înaintarea ăîn vârstă își spune cuvântul și este nevoită să ia zilnic un pumn de pastile. Oana Roman a dezvăluit că mama ei are ceva probleme cu diabetul și cu tiroida. Mioara Roman merge destul de des în vizită la fiica ei și la nepoata sa, Isabela.

'Mama este ok. Are de luat un pumn de medicamente, pentru că are așa câte un pic din fiecare. Nu are o afecțiune anume gravă, dar și un început de diabet, și un pic la tiroidă, și un pic la aia și la aia… Și trebuie să ia destule pastile, dar altfel este ok. Merg în vizită la ea, vine în vizită la noi destul de des. Este ok. A trebuit să se mute iar. Îți imaginezi ce înseamnă pentru un om la 78 de ani să se mute din nou. A fost o traumă, încă o traumă nemeritată de altfel. S-a mutat într-un apartament foarte frumos, iar astăzi mi-a spus că în sfârșit s-a acomodat.', a declarat Oana Roman pentru viva.ro.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1