Peneacă şi-a etalat bustul de infarct într-o reclamă sexy la costume de baie

12_2.jpg

Alice Peneacă

E frumoasă de pică, iar calitățile fizice de invidiat o îmbogățesc pe Alice Peneacă, fotomodelul de talie internațională. Recent, ea și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de la o ședință foto realizată în mlaștină, unde și-a etalat talia de viespe și bustul impresionant, 100% natural.

 

De fapt, este vorba despre o nouă reclamă pentru un brand de costume de baie, semn că, în urma acestei colaborări, vânzările au crescut simțitor.  Alice are, la cei 26 de ani ai săi, agenda plină de contracte, în toate colțurile lumii, dar a apărut și în videoclipurile unor soliști români.

Ea s-a căsătorit cu celebrul om de afaceri Bobby Păunescu în septembrie 2016, care o susține pe plan profesional. Alice s-a mutat, de aproximativ un an la New York, pentru a putea onora contractele cu diverse firme, însă își ține fanii la curent pe conturile sociale, cu poze și cu poveşti de peste Ocean. Aceștia îi trimit mesaje laudative, atunci când vedeta postează fotografii în care își etalează decolteul apetisant. 

loading...
Loading...

Citește și