Pelinel a pierdut războiul cu Vidican? Borcea, adus pe calea cea bună

valentina_pelinel_alina_vidican_cristi_borcea_triunghi_amoros.jpg

valentina pelinel alina vidican borcea
Valentina Pelinel este însărcinată și toată lumea, inclusiv Alina Vidican, crede că va aduce pe lume copilul lui Cristi Borcea
colaj: Click!

Răsare din nou soarele pe strada Alinei Borcea? Vizitele săptămânale pe care i le-a făcut soţului ei, Cristi Borcea, la penitenciarul Jilava, par să-i fi înmuiat inima acestuia. Apropiaţii cuplului spun că fostul boss dinamovist ar fi renunţat la ideea divorţului. Dar cine a jucat un rol important în procesul de mediere dintre cei doi soţi?

„Eu nu am soţ de lăsat!”, tuna şi fulgera Alina Borcea, atunci când Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată, iar gurile rele spuneau că soţul ei, Cristi Borcea, ar fi „vinovatul”. După tot circul televizat, Alina şi-a şters lacrimile, şi-a ridicat privirea şi a mers săptămânal, cu o încăpăţânare demnă de o cauză mai bună, să-şi viziteze soţul la penitenciarul Jilava.

Culmea, într-una dintre vizite, Alina şi-a uitat, intenţionat sau nu, verigheta acasă, dând imediat apă la moară celor care dădeau ca iminent divorţul dintre ea şi Cristi. Ultimul ei drum la penitenciar, împreună cu cei doi copii, dar şi cu naşul de cununie, Gigi Becali, a avut, se pare, efectul scontat, căci Alina a ieşit de acolo încrezătoare şi cu zâmbetul pe buze.

„Nu se pune problema unui divorţ între noi. Vreau să se termine cu speculaţiile. Nu am vorbit despre divorţ. Eu îmi iubesc soţul şi soţul meu mă iubeşte. Problema cea mai mare este că George Alexandru pleacă de fiecare dată în hohote de la tatăl lui. A plâns şi data trecută”, a declarat Alina Vidican, pentru Antena Stars.

De altfel, Becali a fost cel care nu a crezut nici o secundă că fiinii lui vor divorţa! „Deci io spun ceva: el nu va divorţa de Alina! Sunt bârfe! Înţelegi? Da io cred că nu va divorţa, celălat dacă divorţează întrebaţi-l pe el, eu nu ştiu! Eu spun ce-mi spune mie!”, a completat Gigi Becali, nașul de cununie al lui Cristi Borcea, pentru RTV.

Alina a fost dintotdeauna preferata lui Gigi în războiul cu Valentina Pelinel. „A zis când o să iasă, o să tragem linie, eu cu el, plus şi minus şi rămâne cu una şi mi-a promis că toată viaţa lui o să fie cuminte şi liniştit. Eu nu îl cred, dar măcar la jumate să le reducă. Eu o aleg pe fina mea, pe Alina, chiar dacă nu s-a comportat frumos faţă de Valentina. Şi ea şi-a dat seama că a greşit dar, din gelozie şi supărare”, a mai spus Gigi.

Aşadar, cu răbdare şi perseverenţă, Alina a câştigat teren. Borcea nu mai divorţează, anunţă surse apropiate cuplului pentru cancan.ro, însă îşi va asuma copilul făcut cu Valentina, dacă va fi nevoie.

loading...
Loading...

Citește și

  • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

  • Dacă e sfârşit de săptămână, Alina Borcea e la puşcărie! Soţia fostului boss dinamovist şi-a luat şi sâmbătă (20 februarie) copiii în braţe şi a venit la penitenciarul Jilava, acolo unde Cristi Borcea îşi ispăseşte pedeapsa din „Dosarul Transferurilor”.

  • alina borcea divort

    Alina Vidican s-a săturat să fie înşelată sistematic de Cristi Borcea şi a decis să divorţeze. A discutat cu avocatul şi apoi l-a informat pe soţul ei. Click! a aflat care a fost reacţia acestuia, la închisoare.

  • Nu trece săptămână şi Alina Vidican îşi vizitează soţul, aflat la penitenciarul Jilava. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă (20 februarie) când soţia boss-ului dinamovist a venit la Cristi Borcea, împreună cu naşul lor de cununie, Gigi Becali şi cu cei doi copii.

  • alina vidican cristi borcea

    În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.

  • Lucrurile se complică din ce în ce mai mult în cazul amantlâcului din familia Borcea. Cu musca pe căciulă după ce a călcat strâmb cu Valentina Pelinel, pe care a şi lăsat-o gravidă, Cristi nu mai ştie ce să facă să o convingă pe Alina, nevasta lui cu care are un băiat şi o fată, să nu divorţeze.