Pelinel «o să ia foc». Borcea ar mai avea un copil

borcea.jpg

borcea
Cristi Borcea ar mai avea un copil
Foto: arhivă Click!

Nori de furtună se anunță asupra relației lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Deși fostul model i-a dăruit un băiețel cu 10 luni în urmă și așteaptă răbdătoare ca fostul acționar al lui Dinamo să iasă din închisoare, iată că planurile sale de a devein doamna Borcea intră într-un impas.

Asta dacă ar fi să dăm crezare cuvintelor judecătoarei Geanina Terceanu. Condamnată de Curtea de Apel București la cinci ani și șase luni de închisoare pentru că ar fi luat mită de la Borcea și frații Becali, pentru a da o sentință favorabilă în Dosarul Transferurilor, fostul magistrat “a aruncat bomba”. Aceasta a declarat că-l iubește pe fostul acționar dinamovist și că are chiar și un copil cu acesta, anunță Observatorul Antenei 1."Îmi este dor de el, da. Am și un copil cu Borcea. Duceți-va la mine la țară și vedeți, dacă sunteți așa curioși", a spus fostul judecător, mai în glumă, mai în serios.

judecatoare_terceanu.jpg

judecatoare geanina terceanu
Judecătoarea Geanina Terceanu ar fi luat mită 220.000 de euro
Foto: Click!

 

Cristi Borcea are doi copii cu Alina Vidican: un băiat, George Alexandru, de aproape 5 ani, şi o fetiţă, Gloria, de un an și 8 luni. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (19 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). El mai are o fată, Carolyn (10ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Acum aproape 10 luni, și Valentina Pelinel a dat naștere celui de-al șaptelea moștenitor oficial al afaceristului, micuțul Milan Cristian.

pelinel-262666262626895.jpg

pelinel borcea
Pelinel așteaptă ca Borcea să iasă din închisoare
Foto: arhivă Click!
Loading...
 
 

Citește și

  • Noi detalii ies la iveală în cazul judecătoarei Geanina Terceanu, acuzată de luare de mită la procesul dosarul "Transferurilor" pentru a-i achita pe greii fotbalului. Ea ar fi acceptat de bună voie să fie umilită în sala de judecată de Ioan Becali şi chiar a fost cea care a stabilit detaliile întregii scene. Mai mult, ea a stabilit felul în care a primit şpaga, pentru a se asigura că nu vor fi prinşi: fraţii Becalii lăsau plicurile cu bani în supermarketuri, care ajungeau apoi la Terceanu în pungi de chipsuri.

  • valentina pelinel paparazi sofer treburi

    Trai nenică, nu glumă! Valentina Pelinel (36 de ani) duce viaţă de prinţesă de când a devenit oficial iubita lui Cristi Borcea (47 de ani). Chiar dacă fostul boss de la Dinamo e după gratii, are grijă ca blondinei să nu-i lipsească nimic. Cel care duce “greul” este şoferul fostului manechin, care are grija ca aceasta să nu mişte un deget atunci când iese în oraş.

  • valentina pelinel

    Relaţia pe care o are cu Cristi Borcea, tatăl copilului ei, a adus-o din nou în luminile reflectoarelor pe Valentina Pelinel, care a devenit cea mai invidiată şi comentată femeie din showbiz-ul românesc. Fostul fotomodel ”a dat din casă” într-un interviu pentru revista VIVA!

  • borcea, sotii, impacare, sarbatori, spital

    Cristi Borcea e un mare diplomat! Chiar şi de după gratii, chiar şi din spital, el îşi doreşte armonie în familia ”extinsă”, din care fac parte două foste soţii, o actuală iubită şi şapte copii! În urmă cu două zile, fostul dinamovist le-a chemat la Spitalul Floreasca, unde este internat, pe Mihaela Borcea şi pe Valentina Pelinel, cu scopul clar de a le „împăca”.