Pedepse drastice după ce Andreea Esca a apărut la Antena 1

andreea_esca_pro_tv_copy_of_mg_1823_0.jpg

andreea esca stirile pro tv
Andreea Esca prezintă știrile de seară de la PRO TV din prima zi de emisie a postului, 1 Decembrie 1995
foto: PRO TV
Citeste tot despre: 

Dan Negru a bătut măr PRO TV, de Revelion, având audienţe de peste 10 ori mai mari. Numai că echipa lui din Antena 1, în loc să se bucure de o primă babană, s-a ales cu salariul micşorat pe o lună, din cauza difuzării videoclipului ”O zi liniştită”, al lui Gabriel Cotabiţă, în care apare... Andreea Esca.

Există o lege nescrisă în televiziune, aceea de a nu le face reclamă, pe propriul post, colegilor din tabăra adversă. Dar, surpriză!, în noaptea de Revelion, ştirista PRO TV Andreea Esca (43 de ani) a apărut, zâmbăreaţă, la Antena 1, preţ de 14 secunde, cu următorul mesaj: ”Iată care sunt principalele evenimente ale zilei. De fapt, azi nu vorbim despre moţiunile de cenzură, despre casele de amanet jefuite sau despre catastrofele naturale. Sunt aici doar ca să vă urez o zi liniştită. Sigur, nu ar fi rău să luaţi, totuşi, Bacalaureatul”.

andreea escaZoom
Andreea Esca a contribuit involuntar la succesul Revelionului găzduit de Antena 1
captură

Este vorba, mai exact, despre apariţia ei în videoclipul piesei ”O zi liniştită”, care a fost difuzat pe ecran, în timp ce protagoniştii Gabriel Cotabiţă şi Matteo, cântau în platou. Boşii Antenei 1 au luat foc când au văzut, din fotoliile de acasă, pe postul lor, simbolul PRO TV.

Zoom
Echipa show-ului «Revelionul Starurilor», prezentat de Dan Negru, ar fi primit sancţiuni
Foto Antena 1

Deşi audienţele emisiunii au fost de zece ori mai mari decât ale postului din Pache Protopescu, asta n-a contat şi echipa lui Dan Negru (44 de ani) a fost băgată de urgenţă în şedinţă. În loc de primă, producătorii şi regizorii de montaj s-au ales cu o penalizare de 5% din salariu pentru monumentala gafă şi au fost avertizaţi că, la următoarea greşeală, îşi pot semna demisia. Dan Negru, prezentatorul programului cu bucluc, a scăpat basma curată. Nu de alta, dar el a reuşit să aducă Antenei 1, în Noaptea dintre Ani, 4.264.000 de telespectatori, în comparaţie cu PRO TV, la care s-au uitat, pe acelaşi interval orar, doar 325.000 de români.

loading...

Citește și

 • andreea esca salariu mihaela radulescu

  Salariul vedetelor de top din showbiz-ul românesc a fost un secret până acum. Dan Negru (44 de ani) a dezvăluit cât câștigă Andreea Esca, Mihaela Rădulescu și Pavel Bartoș, făcând o comparație cu un realizator Tv din Grecia.

 • Tot mai multe vedete ale postului Pro TV au migrant spre alte televiziuni o dată cu plecarea lui Adrian Sârbu. Cel mai recent, Iulia Vântur a părăsit postul în favoarea actoriei, iar Andreea Esca şi Oana Cuzino au fost somate să aleagă între Pro şi revistele pe care le conduc.

 • Andreea Esca a rupt orice relaţie profesională cu Adrian Sârbu. Vedeta tv şi-a dat demisia de la The One, dupa un deceniu de activitate la revista editată Mediafax, compania fostului patron Pro Tv. Andreea Esca a facut anunţul printr-un editorial în numărul de august al revistei.

 • andreea esca 1 decembrie 20 de ani

  Mai ceva ca la un examen important este Andreea Esca de 1 Decembrie. Figura emblematică a Pro Tv se pregăteşte să îmbrace celebrul sacou roşu şi să rostească "Bună seara, Bucureşti! Bună seara, România!". De 20 de ani, ştirista le dă întâlnire telespectatorilor la ora 19.00, iar în câteva zile, va fi din nou cuprinsă de emoţii uriaşe, căci va intra în studio de Ziua Naţională a Românilor.

 • dan negru

  Revelionul fără Dan Negru (44 de ani) nu e Revelion, aşa că pregătiţi-vă, căci şi anul acesta, în Noaptea dintre Ani, “regele audienţelor” va fi gazda unui show de zile mari, reunind artişti de muzică populară, dar şi actori şi cântăreţi din noua generaţie. În pauze era forfotă mare, dar când se striga “Acţiune!”, toţi îşi intrau cuminţi în roluri.

 • oana zavoranu

  De când a moștenit o avere uriașă de pe urma mamei sale, Marioara, Oana Zăvoranu (42 de ani) trăiește în lux. Bruneta se răsfață cu cele mai scumpe mâncăruri și băuturi, iar noaptea trecerii dintre ani a fost ocazia perfectă pentru a duce acest lucru la extrem.