Pe soția lui Prigoană o știți, dar uite ce soacră simpatică are afaceristul

mihaela_si_silviu_prigoana.jpg

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în anul 2016
Foto:Arhivă personală

Familia lui Silviu Prigoană profită de vacanță și a ales să meargă anul acesta în America, acolo unde afaceristul are o casă, iar fiul său cel mare, Honorius, este stabilit de ani buni. Soția Mihaela, împreună cu copiii și mama sa, se bucură deja de aerul de peste Ocean.

După cum se știe, Silviu Prigoană a fost preferat cam de toate soacrele și iată că i-a câștigat simpatia și mamei Mihaelei, o femeie frumoasă și de gașcă. Pentru că le prețuiește și a vrut puțin spirit de aventură, afaceristul a programat o vacanță tocmai în America, alături de cele două doamne ale sale, dar și alături de copii. Iată că Mihaela Prigoană a surprins câteva imagini de pe Târmul Făgăduinței și sunt de vis.

sotia_lui_silviu_prigoana_alaturi_de_copii_sai.jpg

Mihaela Prigoană și-a răsfățat copii în timpul vacanței din Statele Unite ale Americii
Foto:Arhivă personală

Cele două doamne au luat la pas restaurantele din zonă, s-au bucurat de mâncărurile americane din Chicago și au făcut o mică escapadă pe lac, alături de copilașii lor. Vremea a fost bună, așa că s-au bucurat din plin de peisaje și de locul în sine. După cum se știe, fiul cel mare al lui Prigoană, Honorius, este căsătorit și stabilit în America, așa că această vacanță a fost și o reîntregire a familiei.

soacra_lui_silviu_prigoan_alaturi_de_fiica_si_de_nepoti.jpg

Soacra lui Silviu Prigoană i-a fost alături și i-a supravegheat pe nepoți
Foto:Arhivă personală
loading...
Loading...