Pe mâna cui își lasă Adela Popescu băiatul în concediu. ”Ne judecați? Treaba voastră!”

adela_popescu_familie.jpeg

adela popescu impreuna cu sotul si cu fiul ei
Adela Popescu și Radu Vâlcan își petrec vacanța în insula grecească Skiathos
foto: arhivă personală

Adela Popescu se bucură zilele acestea de un sejur de vis în insula grecească Skiathos. Însărcinată cu cel de-al doilea copil și obosită după un nou sezon de ”Vorbește lumea!” la PRO Tv, vedeta s-a bucurat foarte tare când a găsit pe cineva pe mâna cui să-l lase pe micuțul Alexandru (2 ani), fie și numai pentru câteva ore.

Adela Popescu a povestit pe scurt cum a decurs călătoria până în Grecia, pe blogul personal, și a trecut repede la cea mai grozavă descoperire din acest concediu, un loc de joacă pentru copii unde aceștia pot fi lăsați, contra cost, în grija unor supraveghetori.

”Aș vrea să vă povestesc despre cea mai mare descoperire a noastră din această vacanță.
Sunteți pregătiți?
Ieri am dat cu ochii de clubul pentru copii din incinta hotelului, ce îți oferă posibilitatea de a-l lăsa, contra cost, în grija unor supraveghetori.
Ce credeti că am făcut? L-am lăsat. Ieri a stat, fără ca măcar să se uite vreo clipa în spate după noi, o oră jumătate. L-am luat de acolo cu rugăminți, presați fiind de ora lui de somn.
Astăzi, după plajă, bălăceală, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact în intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spațiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn”, a explicat Adela.

Cât timp copilul se joacă în voie, părinții, adică Adela și Radu Vâlcan, citesc, înoată, savurează o băutură rece, adică fac tot ce le trece prin minte, fără să-și facă griji că se plictisește copilul.

Fericită de descoeprirea făcută, Adela nu-și face griji că ar putea-o judeca cineva de-acasă. ”Ne judecați? Treaba voastră. Noi avem de gând să repetăm figura în fiecare zi până plecăm, na! Radu insistă să vă spun că de fapt noi îi facem «încălzirea» pentru gradiniță, dar, sincer, gestul nostru nu are nici în clin și nici în mânecă cu altceva decât cu egoismul nostru de părinți dornici să își «trăiască și ei viața» când și cum pot.”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1