Pe iubitul Oanei Zăvoranu îl paşte închisoarea!

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu palestinian alex testicul
Oana Zăvoranu şi Alex sunt împreună de trei ani
Foto: arhivă personală

Alex Ashraf, iubitul Oanei Zăvoranu, are mari probleme cu legea! Din cauza femeii care în urmă cu patru ani i-a dăruit un copil, el riscă să ajungă după gratii pentru neplata pensiei alimentare. Deşi a susţinut că vrea să aibă custodia băieţelului şi să se ocupe de el, faptele spun altceva. De mai bine de un an, palestinianul nu şi-a mai văzut micuţul şi nici nu şi-a achitat datoriile.

Alex Ashraf nu şi-a încheiat nici acum socotelile cu fost iubită, Alexandra Oncescu. Bruneta i-a dăruit un băieţel de care tânărul se pare că nu mai este interesat. 

"Voia vizite, voia custodie, voia tot. De un an nu se mai prezintă într-un proces intentat de el. Plângea pe acolo, în faţa judecătorilor. Voia drepturile, nu şi obligaţiile, că a fost acolo la momentul conceperii. Au trecut deja doi ani şi s-a adunat o sumă mărişoară pe care el o are de plată. Nu ştiu cum se va descurca să achite aproape 8.000 de lei. Are două milioane de lei vechi, pe lună, pensie, nici măcar jumătate din suma pentru grădiniţă.  El a făcut totul singur, nu l-a rugat nimeni să recunoască acest copil. Singur a făcut acest joc. Şi eu merg pe jocul lui. Eu nu am vrut nimic de la el, dar instanţa mi-a spus că nu sunt eu în măsură să decid, pentru drepturile copilului", a povestit Alexandra Oncescu la Antena Stars. 

Bruneta a explicat că fostul ei iubit poate să ajungă la închisoare pentru că nu şi-a achitat obligaţiile.   

"S-a stabilit o cutodie comună, deşi nu înţeleg de ce. Trebuie să plătească pensie alimentară plus cheltuieli de judecată, în valoare de 1800 de lei. Ar trebui să meargă să-şi ia trei job-uri ca să scape de datorii. Nu a venit să vadă copilul, nu a dat nici măcar un telefon. S-a încheiat procesul. El în momentul ăsta are nişte probleme, să i le rezolve cine vrea. Se pare că vrea să rămână agăţat de mine într-un fel sau altul. Trebuia să se prezinte la proces şi să suţină ceea ce a declarat la notariat, când a spus că renunţă. Eu voi intenta alt proces! Va trebui să-şi plătească daunele", a mai spus Alexandra. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1