Pe Irinel Columbeanu îl va durea sufletul când va vedea pozele astea! Irinuca, nedezlipită de tatăl vitreg

irina-columbeanu-mr-pink4.jpg

Irinuca, nedezlipită de tatăl ei vitreg
Foto: Instagram

Dacă afaceristul Irinel Columbeanu a fost de acord ca fiica lui să se mute în SUA alături de mama ei, Monica Gabor, și de actualul iubit al acesteia, chinezul poreclit Mr.Pink, nu înseamnă că inima nu îi tresaltă în momentul în care vede cât de bine se înțelege Irina cu tatăl ei vitreg. Familia nu se sfiește să arate pe rețelele de socializare momentele de tandrețe de care are parte și, deși admiratorii acestora se bucură de fiecare dată când apar noi imagini, aici în România, în casa de la Izvorani, lucrurile ar putea sta puțin diferit.

Chiar dacă e departe de unul dintre părinți, Irina Columbeanu pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a oferit fetiței un tată și un frate vitreg, cu care se înțelege de minune.

Dacă s-ar fi zis că relația cu frățiorul ei vitreg, copilul dintr-o relație anterioară al lui Mr.Pink, ar fi venit de la sine, având în vedere că cei doi sunt de vârste apropiate și s-ar fi găsit fără dubiu lucruri pe care aceștia să le aibă în comun, nu tocmai întâlnite sunt situațiile în care copiii ajung să se înțelegă la fel de bine și cu părinții vitregi. 

Irina Columbeanu se înțelege de minune cu tatăl ei vitreg

Acesta nu este, însă, cazul Irinucăi, care pare nedezlipită de iubitul mamei ei, cei doi părând să aibă o adevărată relație tată-fiică, chiar dacă nu există între ei legătura de sânge. Monica Gabor adoră să ilustreze aceste momente de tandrețe din familia ei prin intermediul imaginilor pe care le publică pe rețelele de socializare, astfel încât, Irina și Mr. Pink au ajuns deja să aibă o colecție întreagă de poze adorabile împreună. 

irina-columbeanu-mr-pink6.jpg

Irina Columbeanu și Mr.Pink se înțeleg de minune
Foto: Instagram

De asemenea, și Monica Gabor pare să aibă o relație extrem de bună cu fiul ei vitreg, dacă luăm în considerare imaginile pe care fostul model le publică în mediul online. Ce să mai, toată lumea se înțelege bine cu toată lumea, astfel încât ajung pe rețelele de socializare poze adorabile ce înfășilează familia fericită din SUA.

irina-columbeanu-mr-pink-monica-gabor2.jpg

Irinuca s-a intergrat perfect în noua ei familie
Foto: Instagram

Nu la fel de fericit este, însă, Irinel Columbeanu, care cu siguranță îi duce dorul Irinucăi, însă s-a gândit că în America aceasta ar duce o viață mai bună și ar avea mai multe oportunități în viitor. Chiar dacă s-a „bătut” inițial cu Monica în instanță pentru custodia fiicei lor după divorț, în cele din urmă, omul de afaceri s-a convins că fetiței lui îi va fi cel mai bine alături de mama ei, având în vedere că Irina se intergrase deja extrem de bine în familia din Malibu. Aceasta duce o viață de prințesă în casa lui Mr. Pink și are o mulțime de prieteni, atât reali, cât și virtuali, având în vedere că fiica lui Columbeanu a devenit o mică vedetă pe YouTube, după ce s-a apucat de vlogging. 

irina-columbeanu-familie.jpg

O familie fericită
Foto: Facebook

Irinel Columbeanu a fost de acord ca fiica lui să se mute în SUA

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a declara Irinel pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

monica-gabor-fiu-vitreg.jpg

Monica are, de asemenea, o relație foarte bună cu fiul lui Mr. Pink
Foto: Instagram

 

Loading...

Citește și

  • Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor și-a donat toate economiile pentru familiile care nu-și permit nici măcar să mănânce. Monica Gabor a publicat o fotografie cu fetița ei care a făcut donațiile.

  • irinel columbeanu irina monica gabor

    Cine a spus că familia Columbeanu are o viaţă demnă de un film nu a greşit. În 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi au ajuns la sentimente mai bune, pentru singurul lucru, cel mai de preț, pe care îl mai au în comun: fiica lor Irina. Micuța a fost operată la ochi, în SUA.