Pe cine susțin Inna, Nico și Antonia la Eurovision

inna_1.jpg

inna record
INNA este cel mai bine cotat artist român
Foto: arhivă personală

Semifinala Selecției Naționale Eurovision România 2016 are loc astăzi și, din rândul artiștilor români, au aparut susținători pentru unii dintre cei 12 semifinaliști. INNA, Antonia, Delia, Nicoleta Nuca, Alexandra Ungureanu, Lori, Mira, Yanka, Sorin de la Crush, Nadir, Adriana Rusu, Alb Negru, Alex Cotoi, BRomania (Matei Dima), Corina mizeaza pe Vanotek, The Code si Georgian si piesa “I’m Coming Home”.

Piesa este lansată împreună cu Global Records. 

“Ii sustinem pe Vanotek, The Code si Georgian la Eurovision. Mesajele venite de la oameni din Romania si din strainatate ne-au convins sa ne inscriem si speram ca piesa va fi pe placul publicului si ii va trimite la Stockholm! Votati Vanotek, The Code si Georgian – I’m Coming Home”, a declarat Stefan Lucian, Managing Partner Global Records.

Sound-ul fresh, international al piesei datorita productiei lui Vanotek si The Code, mesajul puternic si interpretarea speciala a lui Georgian formeaza un pachet complet care poate fi castigator la Eurovision. 

Eurovison selecția națională: Nico ține și cu Trăistariu și cu cei de la Dream Walkers

Nico, cea care ne-a reprezentat țara în 2008 alături de Vlad Miriță, are încredere în colegul ei, Mihai Trăistariu, dar preferații ei sunt băieții de la Dream Walkers, care se află în concurs cu o piesă de a lui Cristi Faur.
Nico este impresionată de baieții din trupa Dream Walkers, dar pe de altă parte crede că Mihai Traistariu, care revine dupa 10 ani în cursa Eurovision, are toate șansele să facă o figură bună. „Eu știu că și el va fi perfect, el oricum cântă dumnezeiește!”, a spus Nico. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1