Pe cine a convins Ilinca Vandici să cânte la nunta ei! Nimeni nu se aștepta

ilinca_vandici.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici, alături de designerul Andra Turcanu
foto: arhivă personală

Cu trei nume mari din lumea mondenă autohtonă care-și pun pirostriile în aceeași zi, Adi Mutu, Ilinca Vandici și Vali Crăciunescu, probabil că a fost bătaie pe artiștii care să întrețină atmosfera la petrecerile de nuntă.

Ilinca Vandici pare să avut cea mai mare putere de convingere, pentru că a reușit să adune câteva nume uriașe pentru petrecerea la care sunt așteptate peste 500 de persoane.

La fel ca Adi Mutu, prezentatoarea de la Kanal D face și nuntă, și botez în aceeași zi, duminică, 15 octombrie. Mai mult, la fel ca Sandra Mutu, Ilinca va fi îmbrăcată pentru aceste două evenimente de aceeași creatoare de modă, Andra Turcanu.

Biserica unde au loc creștinarea micuțului Zian și cununia religioasă este Sfântul Nicoale, din Tunari, care se află în apropierea casei lor. Nași de botez și de cununie sunt doi prieteni buni de-ai mirelui, Andrei Neacșu, alias Spelbu', iar la petrecere sunt așteptate peste 500 de persoane.

Atmosfera va fi animată de cei mai tari artiști. Adrian Minune, Lidia Buble, Matteo sau Taraful Cleante sunt pe listă. Mireasa va purta trei ținute, două realizate de Andra Turcanu, și una de colegul de emisiune al Ilincăi, Răzvan Ciobanu.

Loading...

Citește și

  • ilinca vandici

    Urmează un moment special în familia Ilincăi Vandici (30 de ani), în acest weekend. Duminică, pe 15 octombrie, prezentatoare va fi condusă la altar de Andrei Neacșu (26 de ani), cel căruia i-a dăruit un băiețel. Vedeta de televiziune a anunțat că va face și botezul micuțului Zian, în aceeași zi cu nunta.

  • ilinca vandici rochie mireasa nunta

    E forfotă mare acasă la Ilinca Vandici! Prezentatoarea Kanal d se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă duminică (15 octombrie) şi face ultimele pregătiri şi probe. Vedeta l-a ales pe designerul Răzvan Ciobanu ca să-i croiască ţinuta din ziua cea mare şi este extrem de mulţumită de rezultat. Ea va purta o creaţie diafană, cu paiete, care îi va pune silueta în valoare.