Pe ce cheltuie Adelina Pestrițu banii: «Muncesc pentru ce câștig»

virgil-steblea-adelina-pestritu-fiica-zenaida.jpeg

Adelina Pestrițu a dezvăluit pe ce dă cei mai mulți bani
Foto Instagram

Adelina Pestrițu a vorbit despre cea mai mare dependență a ei, și totodată, despre modul prin care-și cheltuie cea mai mare sumă de bani. Adelina Pestrițu a recunoscut, printr-un articol publicat pe blogul personal, că este foarte pasionată de cumpărături.

Adelina Pestrițu a recunoscut că este dependentă de cumpărături, iar cea mai mare parte din bani, o investește în haine. Însă de când a devenit mămică, Adelina Pestrițu a început să aibă mai multă grijă la chletuiel, deoarece a început să prioritizeze alte lucruri de la un timp.

Pe ce cheltuie Adelina Pestrițu cei mai mulți bani

„Nu de puține ori mi s-a întamplat să-mi doresc unele outfit-uri și să nu mi le permit. Ca orice om, muncesc pentru banii pe care îi caștig și de când am devenit mamă sunt parcă și mai responsabilă decât înainte. Și este cât se poate de firesc. Reducerile sunt cele care mă salvează și mă ajută să împac și „capra și varza”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal.

Adelina Pestrițu recunoaște că acum are alte priorități și nu se mai gândește atât de mult la haine și în special la pantofi, dat fiind faptul că vrea să-i ofere fiicei sale tot ce are nevoie.

Altele sunt prioritățile acum. Și totuși, trebuie să recunosc că cea mai mare pasiune a mea rămân pantofii, urmați de rochii și parfumuri. Aș cumpăra în neștire și de cele mai multe ori, atunci când vreau să ies din casă parcă tot nu găsesc ce-mi doresc în dressing-ul meu. Îmi amintesc cu zâmbetul pe buze de câte ori mi-am dat ultimele finanțe pe haine cumpărate la reduceri. Aveam impresia că este ultima mea sansă de a avea ceea ce-mi doresc. Și vreți să vă mai spun ceva?! Pană la urmă fiecare om are o plăcere nevinovată, o bucurie, ceva pentru care și-ar risca economiile. Mă bucur că nu am alte placeri/vicii mai costisitoare și dăunătoare”, a adăugat ea.

Adelina Pestrițu, petrecere cu 200 de invitați 

„Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine. Locația mi-am dorit să fie una elegantă, primitoare, spațioasă și cu mâncare delicioasă. Dar mai ales, să mi se permită redecorarea completă a sălii. Nu pentru ca n-ar fi una potrivită, ci din simplul fapt că eu întotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez și îmi doresc să prindă o notă de poveste, să facă totul parte dintr-o singură temă și coloristică. Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacâmurile, meniurile, lumânările, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate să aibă o legătură între ele și cu povestea din capul meu. 

Loading...

Citește și

  • Deși noul an a început cu multe emoții pentru Adelina Pestrițu și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, în familia lor s-a instalat rapid liniștea. După ce micuța celor doi a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în seara de Revelion, fiind și internată în spital pentru atenție amănunțită din partea medicilor, aceștia din urmă au decis că starea de sănătate a Zenaidei este una bună și micuța poate fi externată.

  • ilinca vandici

    Fotografiile vedetelor sunt admirate pe reţelele sociale, însă puţini ştiu câtă muncă se ascunde în spatele lor. Din sute de cadre, divele aleg unul singur, care le satisface, însă şi acela e realizat cu muncă de Sisif. Un exemplu bun e Andreea Marin, pe care am surprins-o cărând cu cârca “recuzita” de la o şedinţă foto, dar şi Ilinca Vandici şi Cosmina Păsărin, care au tras sute de cadre pe trotuarul din faţa Palatului Regal, din Bucureşti. Noi îţi arătăm cum arată realitatea până la pozele cosmetizate, pe care le găseşti pe reţelele sociale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1