Pe burtica cui a pus mâna Mădălina Ghenea înainte să rămână însărcinată

madalina_si_amalia.jpg

madalina ghenea stirista prietene burtica
Mădălina Ghenea îşi dorea cu ardoare să devină mamă
foto: arhiva personală

Acum înţelege şi Mădălina Ghenea ce simţea Amalia Enache vara trecută, când aştepta cu emoţie să-şi strângă fetiţa la piept. Atunci frumoasa ştiristă de la Pro Tv lua masa cu actriţa căreia îi povestea cât de nerăbdătoare este să-şi cunoască bebeluşul. Se prea poate ca de atunci Mădălina Ghenea să fii fost şi ea însărcinată, având în vedere că în luna aprilie va naşte şi ea tot o fetiţă.

Erau prietene şi înainte, dar acum sigur vor deveni şi mai apropiate. Amalia Enache, ştisita Pro Tv, şi actriţa Mădălina Ghenea sunt extrem de fericite, iar motivul este unul comun. Prima este mămica unei fetiţe de aproape 7 luni şi s-a retras de pe sticlă pentru a o creşte, iar cea de-a doua va deveni şi ea mămică tot de fetiţă în luna aprilie a acestui an. Spre deosebire de Amalia care anul trecut pe vremea aceasta a anunţat că este însărcinată, Mădălina a ţinut ascunsă sarcina timp de 8 luni.

amalia_si_madalina.jpg

amalia enache madalina ghenea
Mădălina s-a "molipsit" şi ea de la Amalia
foto: arhiva personală

Actriţa a invocat şi probleme de sănătate în primul trimestru şi cel mai probabil a vrut să se asigure că totul va decurge normal înainte de a face marele anunţ. Fericită că va avea cu cine să schimbe impresii despre bebeluşi, Amalia a felicitat-o pe Mădălina pe contul ei de socializare, unde a publicat o fotografie cu cele două, în timp ce actriţa îi mângăie burtica vedetei tv.

ghenea_si_amalia_enache.jpg

madalina ghenea amalia enache matei stratan
Amalia Enache este o apropiată a cuplului Ghenea-Stratan
foto: arhiva personală

"Eu v-am spus ca se ia! Felicitări Mădălina și Matei!", le-a urat din suflet Amalia celor doi îndrăgostiţi, iar replica actriţei nu a întârziat să apară. "Mare dreptate ai avut!", a răspuns şi Mădălina. 

 

Loading...

Citește și

  • madalina ghenea matei stratan amalia enache

    Lipsă de inspiraţie sau pur si simplu coincidenţă? Matei Stratan, actualul iubit al Mădălinei Ghenea, a ieşit recent cu actriţa în oraş, iar cei doi au ales că-şi petreacă seara în compania prietenilor la un restaurant cu specific, unde fructele de mare sunt la mare căutare. În trecut, fiul magnatului Dan Stratan şi Mădălina Dorobanţu, cunoscută în cercurile mondene drept "doamna Gaia", cu care tânărul forma un cuplu, se plimbau prin acelaşi local, iar imaginile stau mărturie.

  • amalia enache fetita

    Amalia Enache (39 de ani) vrea să o învețe pe Alma, fiica sa născută în luna august, cu călătoriile. Mai mult, a decis ca, cel puțin pentru o perioadă, să-i ofere tot timpul său micuței pe care și-a dorit-o atât de mult, așa că planurile profesionale au trecut pe un loc secundar în viața ei.

  • Chiar dacă, în prezent, nu are un iubit oficial, Mădălina Ghenea visează cu ochii deschişi la momentul în care va deveni mămică.

  • madalina ghenea

    După modelul Anna Lesko, Mădălina Ghenea a reuşit să ţină ascunsă o sarcină opt luni. Focoasa olteancă a aruncat bomba cu o zi în urmă când a pozat cu burtica proeminentă pe coperţile a două reviste, printre care una românească. În publicaţia italiană, Gioia, actriţa a povestit prin ce a trecut în primele luni după ce a aflat că este însărcinată şi cum a trecut prin emoţii mari crezând că va pierde sarcina.