Pe amândouă le cheamă Iuliana Marciuc. Cum a reacţionat vedeta TVR la întâlnirea cu tiza ei

iuliana-marciuc.jpg

iuliana marciuc
Iuliana Marciuc şi... Iuliana Marciuc. Tânăra a fost foarte încântată că a făcut poză cu tiza ei celebră

Iuliana Marciuc (51 ani) a avut parte de o surpriză de proporții, zilele trecute, când o blondă frumușică a vizitat-o la București. Admiratoarea vedetei tv are același nume și prenume cu vedeta TVR, care ne-a vorbit despre această întâlnire emoționantă. Ele s-au și pozat împreună.

Admiratoarea  vedetei TVR, pe care o cheamă tot Iuliana Marciuc, este studentă în anul lV la Inginerie textilă, din Iași. Ea a dorit să-și întâlnească idolul, astfel că a venit la București, la sediul TVR, unde lucrează iubita lui Adrian Enache. ”Mi-a spus că aceleași fețe le fac colegii ei, atunci când le spune cum o cheamă. Unii îi spun că seamănă cu mine. Mi-a mai spus că a avut mari emoții vu această întâlnire și că o sunau părinții să o întrebe cum e la București. Deși le-a spus că ne-am văzut, aceștia nu au crezut-o”, ne-a povestit vedeta TVR. Tânăra mai are o soră, Patricia, părinții celor două fete fiind mari admiratori ai Iulianei Marciuc și ai solistei Patricia Kaas. Iuliana din Iași a avut o trupă, în care a cântat, dar care s-a desființat după ce colega ei s-a îmbolnăvit de cancer. De atunci, puștoaica s-a implicat în evenimente carit

abile.

Loading...

Citește și

  • Mâncarea de sărbători cere sacrificii! Vedetele au intrat în sala de sport, ca să scape rapid de surplusul de kilograme, cu care s-au căpătuit în luna decembrie, când au dat iama în bunătăţi tradiţionale. Andreea Marin (44 de ani), Bianca Drăguşanu (36 de ani), Iuliana Marciuc (51 ani), Mihai Morar (37 de ani) şi Giulia Anghelescu (34 de ani) au revenit la exerciţii fizice, din primele zile ale Noului An.

  • Vedeta tv Iuliana Marciuc (51 ani) și actrița Bianca Brad (50 ani), fostă ”Miss Prinţesa Frumuseţii”, în 1991, au serbat împreună pe 25 decembrie, la un local unde și-a făcut apariția și Moș Crăciun. Ele au venit însoțite și de fiii lor, David Mihnea Enache (13 ani), fiul Iulianei și al lui Adrian Enache, și Luca (13 ani), fiul Biancăi Brad cu Aurel Frățilă.