Fraţii Măruţă, fenomenali într-o reclamă pentru un celebru lanţ de magazine. Andra şi Cătălin dau detalii din culise

111.jpg

Eva Măruţă o interpretează pe Queen Barb

Andra şi Cătălin Măruţă au cu ce se lăuda! Fiica lor, Eva Măruţă, care e şi cea mai mică YouTuberiţă, şi fiul lor, David, care şi el are succes pe Internet cu postările amuzante, au filmat timp de două zile cu un regizor din Islanda, pentru o reclamă la un hypermarket.

Solista Andra (34 de ani) a beneficiat, acum câţiva ani, de un turneu şi un concert, sponsorizate de un mare lanţ de magazine din România, firmă pentru care iată că acum filmează un spot publicitar şi copiii ei, Eva (5 ani) şi David Măruţă (9 ani): “Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?", a scris Andra, pe reţelele sociale.

66.jpg

Cătălin, alături de Andra şi de cei doi copii ai lor

Şi Cătălin Măruţă (42 de ani) i-a lăudat pe micuţi: "Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!” Reporterii Click! au aflat că cei doi copii împreună cu Andra au filmat un spot publicitar care face parte din campania filmului muzical “Trolii Descoperă lumea”, cei trei fiind ambasadorii acestui proiect unic în România.

11.jpg

Eva Măruţă o interpretează pe Queen Barb

Eva o interpretează pe Queen Barb, iar David este Tiny Diamond, personaje care există şi în film. “Trolii” este un film 3D de animaţie, din 20120, bazat pe jucăriile cu troli realizate de Thomas Dam. A fost nevoie de aprobarea Universal International şi au primit-o, iar cei doi copii şi mama lor au avut parte de condiţii ca la Hollywood. 

56.jpg

David este “Tiny Diamond”

Au filmat cu un regizor venit tocmai din Islanda. 250 de oameni au lucrat la acest proiect. Eva şi David au fost legaţi de corzi, când au filmat atârnaţi, ca şi când ar zbura. Amândoi au avut cabine la dispoziţie.

  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • Maximize

1/8

Fiica lui Virgil Ianţu, model pentru colecţia Andreei Raicu

45.jpg

Andreea şi Jasmina
Foto: Alex Gâlmeanu

La început de toamnă, Andreea Raicu (43 de ani) lansează o colecţie de hanorace cu mesaje. Şi o face în colaborare cu una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, fiica bunului său prieten, Virgil Ianţu (49 de ani).

46.jpg

Virgil Ianţu are o fată superbă

La doar 15 ani, Jasmina a fost înzestrată cu o frumuseţe ieşită din comun, este extrem de naturală şi îşi doreşte la rândul său să devină designer: ”Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianţu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu şi colecţia mea de haine, tricouri şi hanorace şi că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aş fi crezut acest lucru nici măcar o secundă”, spune Andreea Raicu. (Dana Popa)

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1