Andrei Pavel, obligat de viitorul socru să-şi părăsească soţia - EXCLUSIV

După 20 de ani de mariaj, fostul mare tenisman Andrei Pavel a decis să se departă de Simone, cu care are doi copii. Rănile separării îi sunt alinate de Tamira Paszek, eleva lui. Până ca totul să fie lapte şi miere, Andrei şi Tamira au fost nevoiţi să-i convingă pe părinţii fetei că relaţia e serioasă.

Click! v-a dezvăluit în exclusivitate culisele celui mai nou divorţ din lumea bună a sportului. Andrei Pavel (40 de ani), căpitanul echipei de Cupa Davis a României, se iubeşte cu Tamira Paszek, pe care o şi antrenează, şi pentru care a renunţat la căsnicia de peste 20 de ani cu Simone (48 de ani).

simone_pavel.jpg

Simone Pavel

“Este adevărat. Sunt separat de soţie, iar Tamira este noua mea prietenă”, ne-a confirmat Andrei, în exclusivitate. Azi, venim cu noi amănunte despre cum au decurs lucrurile la începutul relaţiei.

tamira_paszek.jpg

Tamira Paszek

Tamira (23 de ani) provine dintr-o familie multiculturală – mama sa, Francoise, este chiliană, născută în Austria, cu origini poloneze şi franceze, iar tatăl ei, Ariff Mohamed, este născut în Tanzania, crescut în Kenya, cu strămoşi indieni şi canadieni – părinţii ei fiind extrem de stricţi în ceea ce o priveşte.

Tocmai de aceea, în momentul în care fata le-a povestit despre relaţia cu Andrei, tatăl ei a avut o discuţie deschisă cu fostul tenisman român. Potent om de afaceri, Ariff Mohamed i-a spus clar că trebuie să renunţe la soţie, dacă vrea o relaţie serioasă cu Tamira. Pavel s-a conformat, primind astfel acceptul “socrului”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1