Pavel Bartoș și Smiley, baie de mulțime la un film de animaţie

pavel-bartos-smiley.jpg

Prietenii Bartoş şi Smiley sunt de nedespărţit

Cei doi prieteni sunt de nedespărţit de peste opt ani, de când au devenit colegi la “Românii au talent” şi “Vocea României”, de la Pro TV. Însă, în afară de emisiuni, cei doi au destul de multe în comun, fiind şi rude, iar de curând au început un nou proiect împreună, care se va vedea pe marele ecrane.

Click! a scris deja că Smiley îşi împrumută vocea unui personaj haios din animaţia “Aventurile lui Small Foot”, care intră în curând în cinematografe. Însă nu singur, ci alături de finul Pavel Bartoş, cu care a înregistrat voci. “«Aventurile lui Small Foot»” un alt film de animație în care eu și Smiley am dublat voci, eu mai exact pe cea a baschetbalistului american Lebron James!”, a declarat Pavel Bartoş!

smiley-fotografii-fani-copii.jpg

smiley
Copiii l-au luat pe Smiley cu asalt

Cei doi, alături de alte vedete, au participat la avanpremiera filmului, unde au venit sute de copiii care nu numai că au văzut filmul, dar au şi făcut poze cu cele două vedete. Astfel că Smiley şi Pavel Bartoş au stat minute în şir să facă poze cu o mulţime de copii, care îşi doreau să apară alături de idolii lor. 

Loading...

Citește și