Pavel Bartoș împlinește 43 de ani. Uite cum slăbește 2 kg în două ore!

svejk.jpg

pavel bartos
Pavel Bartoș, în piesa de teatru ”Soldatul Svejk”

Nu este doar actor de teatru şi prezentator TV, este tată de fete şi soţ model, iar într-un viitor nu foarte îndepărtat, regizor de film. Pavel Bartoş împlineşte sâmbătă 43 de ani şi am profitat de ocazie să stăm de vorbă cu simpaticul actor născut la Miercurea Ciuc.

“Mă simt ca la 18 ani. Am foarte mari emoţii. «Major» devenind, nu ştiu ce mă aşteaptă în viaţă. Cât am fost minor, lucrurile veneau de la sine, acum sunt pe picioarele mele, îmi doresc să iau bacalaureatul şi să intru la facultatea de teatru (râde). Şi, bineînţeles, familia mea să fie sănătoasă. Iar show-ul «Românii au talent», care va reveni în curând pe micile ecrane, să aibă cel mai bun sezon al lui de până acum. Eu şi Smiley ne-am străduit din plin”, ne-a povestit Pavel Bartoş.

romanii_au_talent_2.jpg

pavel bartos
Pavel Bartoș, alături de Smiley la ”Românii au talent”
foto: Pro TV

 

Şi tot el ne-a mărturisit și câteva secrete de la spectacolele pe care le joacă la Teatrul Odeon. „În piesa «Natură moartă cu nepot obez» slăbesc câte 2-3 kilograme la fiecare reprezentație. Costumul pe care trebuie să-l port are 17 kg. Și după «Soldatul Svejk» dau jos 2 kg. Cel mai plăcut moment după spectacolul cu nepotul este acela când îmi dau costumul jos. Momentul cel mai greu e la repetiţii, pentru că trebuie să te obişnuieşti cu el, cu mişcările specifice. Dar îmi place teatrul enorm, îl iubesc enorm. O să am şi două premiere anul acesta, dar sunt superstiţios şi prefer să nu vorbesc acum despre ele”, ne-a mai spus actorul.

nepot_obez.jpg

pavel bartos
Pavel Bartoș, în piesa de teatru ”Natură moartă cu nepot obez”

 

Totuși, locul în care Pavel se simte cel mai bine ese acasă, alături de soția lui, Anca, și de cele trei fiice: Eva (13 ani), Rita (9 ani) și Sofia, care în aprilie va face 4 ani.

pavel_cu_sotia_si_fiicele_cele_mari.jpg

pavel bartos
Pavel Bartoș și soția lui, alături de cele dou fiice mari, Eva și Rita

 

cu_micuta_sofia.jpg

pavel bartos
Pavel Bartoș și micuța Sofia

vegis.ro%20

Loading...

Citește și

  • Prezentatorul emisiunilor “Vocea României” şi “Românii au talent”, de la Pro TV, este un bărbat împlinit, un soţ şi un tată fericit! Pavel Bartoş are trei fete de care este foarte mândru, dar şi o soţie pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. Luni seara (18 decembrie), la lansarea albumului “Confesiune”, al lui Smiley, Pavel ne-a povestit câteva lucruri despre familia lui.

  • E ca un titirez, de dimineaţă până seara. Pavel Bartoş duce pe umeri sarcini pe care alţii nu le au într-o viaţă întreagă. Pe lângă emisiunile “Vocea României” şi “Românii au talent”, starul de la PRO TV joacă şi în piese de teatru pe bandă rulantă, dar prezintă şi evenimente în toată ţara. Tot efortul, pentru cele trei fiice superbe pe care le are acasă.