Paula Seling, despre parcursul profesional: «A fi fericit înseamnă să ai succes»

paula.jpg

Paula Seling a explicat care a fost drumul ei spre succes

Paula Seling a răspuns unor întrebări care au fost pe buzele multor persoane mult timp. Cum a reușit Paula Seling să aibă atât de mult succes? Foarte simplu, prin muncă și perseverență. Artista crede ca a fi un om plin de succes înseamnă să fii fericit, iar atunci când ești fericit, cu siguranță ai succes.

Paula Seling este un adevărat model pentru tinerele talente ale României, iar piesele ei au fost mult timp pe buzele oamenilor. Ea a mărturisit că succesul este pentru ea un lucru foarte important, însă mai presus de asta, ea trebuie să fie fericită. Din perspectiva ei, un om fericit este un om de succes. 

"Succesul pe plan profesional are legătură cu a cânta în cât mai multe locuri, a cânta cât mai multe piese bune, iar din punct de vedere personal a avea succes personal cred că este un pic deplasată abordarea, dar cred că este să fii fericit, să îţi găseşti persoana care să te iubească şi să o iubeşti, să ai o familie frumoasă, împlinită şi să zâmbeşti în fiecare zi. A fi fericit înseamnă să ai succes", a mărturisit Paula Seling într-un interviu pe Youtube. 

A muncit mult, a perseverat, iar acum a ajuns să fie cunoscută de toți românii. „Eu zic, vital este să munceşti asiduu pentru devenirea ta personală”, a mai continuat ea.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1