Paula Seling a arătat impecabil la Cerbul de Aur

paula.png

Paula Seling a concertat pe scena de la Cerbul de aur

Paula Seling pare să întinerească pe zi ce trece, iar la Cerbul de Aur, unde a concertat, artista a radiat. La aproape 40 de ani, Paula Seling a arătat impecabil pe scena de la Brașov a Cerbului de Aur.

Artista a interpretat o piesă la pian și a ales să îmbrace o rochie sclipitoare care a pus-o în evidență. Artista are foarte mare grijă la ce mănâncă și are reguli pe care le respectă pentru a ajunge în cea mai bună formă a ei, așa cum a declarat ea. Suplețea îi este apreciată și admirată de mulți dintre prietenii ei virtuali care îi transmit mesaje de apreciere.

40376887_291584751619660_8103968023234215936_n.jpg

Paula Seling a strălucit pe scena de la Cerbul de Aur

"Am acelaşi stil de viaţa. De voie, de nevoie am învăţat unele reguli. Am un metabolism mai comod şi a trebui să învăţ care sunt lucrurile care mă ajută. Am zile în care nu mănânc nimic. Şi nu păţesc nimic. Nu am o dietă omnivoră, am probabil multe lipsuri de vitamine care şi-au pus amprenta asupra încheieturilor. Nu mănânc carne, doar peşte din când în când. Mănânc puţin şi fac mult sport. Vreau să ajung în cea mai bună formă a mea, datorită soţului meu care mă susţine" a mărturisit Paula Seling.

Loading...

Citește și