Paula Chirilă, în prag de divorț? “Nu am iubit, dar lista e deschisă”

paula_chirila_si_marius_aciu_in_2016.png

paula Chirila Marius Baciu
Paula Chirilă și Marius Aciu s-au despărțit după 12 ani de relație
foto: arhiva personală

Fix în urmă cu un an, Paula Chirilă recunoştea că mariajul ei cu Marius Aciu este pe butuci, însă declara că face tot posibilul să îşi salveze căsnicia. Din păcate, efortul ei a cam fost în zadar, pentru că din interviul pe care ni l-a oferit a reieşit un singur lucru: că este mai mult singură. În plus, a renunţat şi la verighetă.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” (Antena 1) este precum o albină care zboară din floare în floare, în cazul nostru, din proiect în poiect. După ce în dimineaţa zilei de miercuri Paula Chirilă (42 de ani) a participat alături de fetiţa ei, Carla, la un eveniment caritabil, organizat de Irina Mohora la “Berăria H”, seara a fost invitata Ronei Hartner, la „Gala Umanitară Suflete, Oameni, Speranţă”, unde a venit tot cu fiica ei. Nu am putut să nu remarcăm că a slăbit foarte mult şi că nu mai poartă verighetă. De altfel, actriţa avea o căsnicie la distanţă cu Marius Aciu, care locuieşte la Cluj, iar de luni întregi se tot zvoneşte că că cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Şi iată că zvonurile au devenit realitate. “Ce să fac, muncesc foarte mult, conduc secţia pentru copii a Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti. Vin, plec, vin, plec. Am o mulţime de evenimente acolo, joc cu Bebe Cotimanis, Adrian Păduraru, Iulia Dumitru. Un spectacol se numeşte <Romeo şi Julieta>, iar celălalt, <Old Love>, cu care trebuia să plecam în Canada”, ne-a spus Paula Chirilă. Vedeta ne-a explicat şi cum a reuşit să-şi transforme silueta, însă nu dieta a ajutat-o să slăbească, ci problemele în amor.

Paula a recunoscut că s-a separat de soţ şi că e liberă “pe piaţă”. “Am slăbit peste 10 kg, pot spune că am făcut foamea, n-am avut timp să mănânc. În plus, am avut şi o perioadă mai grea cu schimbarea asta din viaţa mea (n.r. se referă la despărţirea de soţ). Însă despre schimbarea asta o să vorbim cu timpul. Nu prea am mâncat, o făceam doar seara, mâncam numai brânzeturi şi beam vin roşu. Şi nu, nu am nici un iubit. E deschisă lista”, a mai declarat Paula pentru Click!. Din cauza programului încărcat, blondina a fost nevoită să refuse propunerea celor de la Antena 1, de a participa la show-ul “Asia Express”. “Din păcate, nu am putut să plec în Asia, nu aveam cum să o las pe Carla singură, în plus sunt super ocupată. Am fost o săptămână în Grecia, abia m-am întors. De Revelion s-ar putea să petrec cu nişte prieteni”, ne-a mai povestit Paula Chirilă.

S-au căsătorit acum 12 ani, la Cluj

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj. Soţul ei este un scenarist, pe care Paula l-a întâlnit la Antena 1, în perioada debutului său în televiziune. Cei doi  au o fetiță, Carla Sofia, în vârstă de 8 ani.

Timp de zece ani, actrița a făcut naveta Bucureşti-Cluj pentru a-și păstra familia, care a fost pe punctul de a se destrăma în urmă cu un an. Paula descoperise atunci niște mesaje ciudate dintre soțul ei și o tânără domnișoară. ”Am crezut că deţin secretul unei căsnicii fericite, dar se pare că şi pentru mine a rămas un secret, până la un punct, când ne-am clătinat uşor. În cazul nostru, este vorba despre iertare şi despre toleranţă. E foarte uşor să dai cu piciorul şi să strici tot ce-ai construit şi e mai greu să consolidezi şi să menţii o relaţie care a trecut proba timpului”, ne declara Paula anul trecut.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • paula chirila sot

  Paula Chirilă (41 de ani) își reconstruiește cu răbdare căsnicia după ce vedeta și soțul ei au trecut printr-un moment de cumpănă care le-ar fi putut fi fatal. Schimbările care se petrec acum în bucătăria intimă a cuplului sunt sunt vizibile și la exterior. Paula Chirilă și Marius Aciu au provocat rumoare la cel mai recent eveniment la care au participat.

 • mireasa pentru fiul meu

  Prin momente grele a trecut Paula Chirilă anul trecut, când a ajuns la cârma emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” (Antena 1), înlocuind-o pe Mirela Boureanu Vaida, titulara show-ului. Fanii celei din urmă i-au făcut Paulei viaţa un calvar.

 • Paula Chirilă, Umanitate, Paula Chirila cancer, Paula chirila actrita

  Paula Chirilă s-a implicat într-o campanie pentru copiii care suferă de cancer și a publicat un mesaj înduioșător pentru toți prietenii virtuali pe care aceasta îi are. Actrița a recunoscut că știe cât de greu îi este unei mame să-și vegheze copilul când este pe patul de spital și încearcă să strângă fonduri pentru a-i ajuta pe alții.

 • paula chirila mireasa pentru fiul meu

  Zi mare pentru Paula Chirilă, care luni (13 iunie) va prezenta alături de Mirela Boureanu Vaida “Mireasă pentru fiul meu”. Aceasta este prima apariţie a actriţei în platoul show-ului, urmând ca peste două săptămâni “instructajul de pregătire” să “expire”, iar blonda să devină singura gazdă a producţiei. Despre emoţiile unui nou început, dar şi despre momentele de euforie în care a îmbrăcat ea rochia de mireasă, Paula Chirilă a vorbit, în exclusivitate, pentru Click!