«Paula Chirilă a cântat fals, cum să semene cu mine?»

14-vedete-czixizatanga-2.jpg

Cornelia Catanga
Cornelia Catanga s-a chinuit să slăbească, dar dublura sa a umilit-o, când şi-a pus perna, în dreptul burţii

Regina muzicii lăutăreşti s-a declarat total nemulţumită de modul în care actriţa Paula Chirilă a imitat-o, sâmbătă (13 februarie), la celebrul concurs “Te cunosc de undeva!” (Antena 1). Ea susţine că cea mai bună dublură a sa, din toate timpurile, a fost, de departe, Pepe.

Prima ediţie a celui de-al nouălea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva” a pornit în forţă, sâmbătă seara, la Antena 1. Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Geørge, Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu şi Rareş Dragomir au interpretat cu mult talent personajele notorii, însă câştigătoare a fost desemnată Paula Chirilă (40 de ani).

Catanga, nemulțumită de interpretarea Paulei Chirilă

14-vedete-czcxzchirila.jpg

Paula Chirila
Actriţa Paula Chirilă a câştigat, sâmbătă, prima ediţie a noului sezon de la ”Te cunosc de undeva!”

 

Actriţa a trebuit s-o imite pe Cornelia Catanga, astfel că a fost machiată şi aranjată precum celebra artistă. Şi-a pus o pernă în zona abdomenului, pentru a părea mai grasă, şi a interpretat piesa ”Seara asta vreau să beau”. Originalul, adică Cornelia Catanga, nu a fost deloc impresionată, ba chiar a blamat interpretarea actriţei.

 

”Paula ştie să şi cânte? Nu am auzit de ea în domeniul muzical, cât despre modul în care a cântat nu sunt deloc mişcată. Paula nu şi-a meritat premiul, a cântat fals, cum să semene cu mine? Nu cred că a fost cea mai bună dintre toţi concurenţii. Nu am înţeles de ce i-au băgat perna aia sub rochie, că eu nu am burtă. Iar gluma aceea cu Mexicanul şi datul cu scaunul în cap a fost de prost gust”,  a declarat Cornelia Catanga pentru Click! 

Despre Ozana Barabancea: «Șifonierul ăla cu opt uși»

 

Cântăreaţa nu a uitat-o nici pe jurata Ozana Barabancea. ”Şifonierul ăla în opt uşi a zis despre mine că nu am sensibilitate, vibrato, că am o voce metalică. Păi aţi auzit-o pe-asta în ce hal cântă? Cei de la restaurantul Şarpele Roz nu ştiau cum să scape de ea. Ea nici nu ştie să facă diferenţa între muzica lăutărească şi muzica de petrecere”, a mai spus Catanga.

«Doar Pepe m-a imitat perfect»

Catanga are simţul umorului, dovadă stând şi duetul cu Pepe, de anul trecut, în cadrul aceleiaşi emisiuni. Cei doi artişti, machiaţi şi îmbrăcaţi identic, în rochii lungi şi roşii, au cântat, preţ de câteva minute, cele mai bune refrene din repertoriul solistei: ”Da, cu Pepe am avut un duet pe cinste, el mă imită cel mai bine, nu cum a încercat Paula”, ne-a mai spus Cornelia.

Loading...

Citește și

 • anca turcasiu madonna

  Noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) revine azi, de la orele 20.00, pe micul ecran, cu noi ”transformări” ale concurenților.

 • anca turcasiu madonna

  Anca Țurcașiu a făcut senzație la „Te cunosc de undeva”, sâmbătă (13 februarie). Ceilalți concurenți, în special Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, nu și-au putut lua ochii de la ea. Actrița are 45 de ani, însă arată absolut demențial. În prima ediție a noului sezon al show-ului de la Antena 1, actrița a interpretat-o pe Madonna și a cântat melodia „Hung up”.

 • te cunosc de undeva

  La sfârşitul lunii ianuarie vor începe filmările pentru cel de-al nouălea sezon din “Te cunosc de undeva”, showul transformărilor de la Antena1. Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose şi Liviu Teodorescu vor face parte din acest sezon, după cum Click! a anunțat în exclusivitate. Echipa show-ului mai are însă o surpriză pentru fanii emisiunii.

 • te cunosc de undeva turcasiu

  Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va fi filmat la sfârșitul lui ianuarie, aduce cu el o mulţime de noutăţi şi nume noi din showbiz-ul românesc. Cea mai mare surpriză este un nume conscarat, o cântăreaţă şi actriţă din vechea generaţie, care va ţine în faţa micilor ecrane telespectatori de toate vârstele.