Paula Chirilă, boicotată de fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Telespectatorii fac grevă

14658047202109da2c.jpg

paula chirila mireasa pentru fiul
Telespectatorii emisiunii nu o plac deloc pe Paula Chirilă
Foto: A1.ro

Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1 nu e iubită și pace! Fanii show-ului, dar și ai fostei gazde, Mirela Boureanu Vaida (34 de ani), o boicotează pe Paula Chirilă (41 de ani). Chiar dacă aceasta se străduiește să-și împace telespectatorii, admiratorii fostei prezentatoare nu se lasă înduplecați deloc.

De când Mirela Boureanu Vaida a plecat de la cârma „Mireasă pentru fiul meu”, noua gazdă Paula Chirilă nu poate le intre în grații fanilor emisiunii. Orice ar face, aceştia o vorbesc de rău pe conturile de socializare şi pe forumul show-ului. A reușit să-i scoată atât de rău din sărite pe telespectatori, încât luni, 28 noiembrie, aceștia o vor boicota și nu se vor mai uita la emisiune. De asemenea, ei au promis că nu vor mai comenta nimic nici pe pagina de Facebook a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Protestul spontan al fanilor show-ului durează între orele 11-12.

received_10209564253137664.jpeg

mireasa pentru fiul meu boicot
Fosta casă în care au stat concurenții a fost demolată cu un buldozer
Foto: captură Antena 1

 

Mai mult, fanii „adevărați” și foștii concurenți sunt dezamăgiți că fosta casă în care au stat a fost demolată, chiar dacă zilele acestea se vor muta într-o casă nouă. Adriana, câștigătoarea sezonului trecut, a scris pe blogul ei un mesaj tranșant: „Am urmărit un scenariu pe care nu l-am înțeles. Distrugerea acelei case. N-aș fi crezut că mă va deranja să văd acele imagini. Sau cel puțin nu le-am văzut rostul. Urmărindu-le parcă am simțit că barosul ăla dădea în sufletele noastre, ale celor care am lăsat atâtea amintiri acolo. E interesat cum niște pereți atât de fragili în bătaia puștii barosului, au fost stâlpul de bază al atâtor relații care s-au legat în acea casă. Casă care a adăpostit atâtea sezoane fiorii primului sărut, lacrimile primei discuții în contradictoriu, bătăile ce stăteau pe gânduri dacă să spargă pieptul sau nu la cererile în căsătorie. Sau chiar rațiunea nărăvașă care de multe ori privea gardul cu jind. Mi-a fost greu să văd cum este distrus peretele care mi-a fost partener de taină 358 de nopți, colțul în care mi-adunasem atâtea amintiri, camera care mi-a adus mai multe prietenii dar, cel mai important, o iubire de-o viață. M-am simțit ca și când cineva îmi vandaliza cufărul cu amintiri, iar eu eram legată de mâini și de picioare”.

 

Fanii și foștii concurenți sunt foarte dezamăgiți de cum decurg lucrurile la „Mireasă pentru fiul meu” și continuă să amenințe că nu se vor mai uita la emisiune, dacă prezentatoarea Paula Chirilă va mai gafa.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1