Paul de la Gaz pe Foc, furios după ce a fost respins la «Vocea»: «Trebuia să-i provoc!»

paul_panait_vocea_romaniei.jpg

paul panait vocea romaniei
Paul Panait a cântat la „Vocea României”, însă nu a trecut în etapa următoare
foto: captură Pro TV

Din păcate, până la sfârșitul prestației niciun scaun nu s-a întors, iar toți au fost surprinși atunci când s-a lăsat cortina și cei patru membri ai juriului au aflat pe cine au respins.  Pe moment, ascultând explicațiile lor, Paul nu a avut o reacție agresivă, ci mai degrabă o expresie de dezamăgire pe chip. Totuși, se pare că ar fi vrut să spună mai multe decât să îngâne sfaturile juraților.

Ulterior, folosindu-se de profilul de pe Facebook, cântărețul a transmis fanilor că nu a fost corect ceea ce s-a întâmplat și că ar fi trebuit să le lanseze o provocare celor patru jurați. „Salut! Vă prezint o variantă și cu «lecțiile» primite de la maeștri. Sincer, am fost cam liniștit, trebuia să-i provoc la o cântare live să văd care dintre ei îmi făceau față... voi ce părere aveți, se descurcau bine?”, a scris Paul, distribuind videoclipul cu prestația sa și comentariile ulterioare.

Au urmat mai multe postări, în care s-a arătat cel mai deranjat de poziția pe care Adrian Despot a luat-o față de el. „Pentru că mi-ați scris toți și sunteți revoltați pe reacția în special a lui Despot după Voce, m-am gândit la ceva inedit...”, a mai scris Paul Panait. Ulterior, a anunțat că va lansa provocarea pentru „știți voi cine” luni (18 septembrie), la ora 16.

Cum a reacționat Despot după prestația lui Paul

„Din punctul meu de vedere, ai cântat puțin prea mult în seara asta. Tu ai vrut să ne arăți astăzi mult, cât poți să duci cu vocea...”, a spus Adi Despot din scaunul de jurat, după ce l-a ascultat pe Paul cântând. „Eu cât am auzit din Paul, mi-a plăcut. Cât am auzit din Paul încercând să fie altcineva, aia este partea care nu mi-a plăcut, și din păcate am auzit prea puțin din Paul”, a mai spus el. 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Un artist consacrat a avut curaj să urce vineri seara pe scena de la „Vocea României” (Pro TV). Este vorba despre Paul Panait, fostul solist al trupei „Gaz pe foc”.

  • alexandra badoi observator

    Adrian Despot s-a făcut remarcat, fără doar şi poate, vineri seară, în noul sezon Vocea României în care ocupă scaunul de jurat lăsat liber de Marius Moga. Solistul Viţa de Vie a făcut comentarii acide la adresa unei concurente după prestaţia slabă pe care aceasta a avut-o pe scenă. Alexandra Bădoi, fostă prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, a cântat una dintre piesele lui Armin Van Buuren, „Falling in love”, dar nu a reuşit decât să-l irite pe Adi Despot, care s-a dezlănţuit.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5