«Mama» Zina rămâne fără pensie din cauza datoriilor la azil EXCLUSIV

14-vedete-zina.jpg

Zina Dumitrescu a avut, acum trei luni, datorii la azil în valoare de 7.000 de euro

După mai bine de un an, Zina Dumitrescu a ajuns să-şi recupereze pensia din ghearele fiului ei. Efortul se datorează patronului azilului, Ion Cassian, care s-a luptat ca venitul lunar de 1.300 de lei să ajungă la casa de bătrâni pentru ca femeia să-şi poată achita taxa.

În urmă cu trei luni, Zina Dumitrescu ajunsese să aibă datorii de 7.000 de euro la azilul din Snagov, şi asta pentru că nu-şi mai achitase cheltuielile de mai bine de un an. “Mama modei româneşti” ajunsese să fie ţinută din mila patronului, din cauza unicului său fiu, Cătălin Negrean, care îi încasa lună de lună pensia şi o cheltuia pe nevoile sale personale.

În aprilie, Gigi Becali şi un prieten de-al Zinei au contribuit cu o parte de sumă, însă chiar şi cu ajutorul lor, datoria nu a fost stinsă, ba chiar a început să crească. Ion Cassian a făcut în urmă cu două luni o cerere către Casa de Pensii pentru ca venitul de 1.300 de lei să nu mai ajungă la băiatul Zinei, ci direct la azil. 

”E adevărat că mi s-a aprobat cererea, iar doamna Zina va intra direct în posesia pensiei. Oricum, această sumă acoperă doar jumătate din cheltuieli. După cum se ştie, taxa pleacă de la 2.000 de lei, însă în cazul Zinei sunt şi cheltuieli suplimentare, pentru că apar diverse pretenţii, pe care eu trebuie să le plătesc separat. Doamna Zina mai are pofte culinare, mai vrea o pizza, prăjituri care-i plac sau vreo haină, aşa că nu pot să spun «nu»”, a declarat Ion Cassian, pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Zina Dumitrescu (79 de ani) a aşteptat în zadar, de Paşte, să-şi vadă unicul fiu. Din păcate, Cătălin Negreanu nu şi-a mai vizitat mama de luni bune, a lăsat-o la azil înglodată în datorii, iar de Sărbători nu i-a dat nici măcar un telefon.

  • zina dumitrescu

    De mai bine de patru ani, Zina Dumitrescu (79 de ani) locuiește la un azil din Ghermănești, iar de curând s-au aflat problemele prin care trece "mama modei românești". Datoriile de mii de euro au pus-o în pericolul de a ajunge în stradă, dar oameni cu suflet mare, printre care și Gigi Becali, au scăpat-o pentru moment de problemele financiare.

  • Zina Dumitrescu, supranumită şi „doamna modei româneşti”, va împlini 80 de ani pe 16 iunie. Deşi îşi duce bătrâneţile într-un azil, „copiii” ei de suflet nu au uitat-o şi pun la cale un eveniment de pomină pentru ea.

  • A fost emblema modei româneşti şi ”mamă” pentru multe manechine, însă acum, Zina Dumitrescu e a nimănui. Se pare că femeia a fost abandonată şi de unicul său fiu, Cătălin Negreanu, care nu doar că nu i-a mai dat nici un telefon, dar a lăsat-o şi cu datorii de 7.000 de euro la azilul în care îşi duce bătrâneţile.