A patra semifinală «Românii au talent»: cine merge în finală

juriu.jpg

juriu romanii au talent
Juriul "Românii au talent", gata de o nouă provocare
Foto: captură Pro Tv

A patra semifinală Live "Românii au talent" a avut loc vineri, 19 mai, cu începere de la ora 20:30, când emoţiile a 10 concurenţi au fost la intensitate maximăș. După ce săptămânile trecute am aflat care sunt primii șase finaliști, și din a patra ediție a semifinalelor au fost aleși alți doi talentați care luptă pentru premiul fabulos de 120.000 de euro.

Semifinala 4 "Românii au talent" - Finaliștii:

 • Primul anunțat a fost nominalizarea pentru premiul de originalitate: Aeros
 • Primul finalist ales de public este Beniamin Dumbrăvan.
 • Pentru cel de-al doilea concurent finalist, jurații au avut de ales între Unison Stars și Aeros. Andi Moisescu și Mihaela Rădulescu i-au ales pe cei de la Aeros, iar Florin Călinescu și Andra au ales Unison Stars. Publicul a decis și de această dată. Cei de la merg în finală sunt băieții de la Aeros.

"Românii au talent": Unison Stars

unison starsZoom
Corul Unison Stars
Foto: captură Pro Tv

 

Sunt ingineri, medici, psihologi, avocați, dar s-au reunite sub numele Unison Stars, un cor imprevizibil, care i-a surprinși pe jurați în perioada preselecțiilor, așa că prestația lor a fost îndelung așteptată de cele patru vedete, dar și de telespectatori. Deși nu au studii în muzică, cei 36 de membri ai Unison Stars au devenit foarte solicitați pentru concerte.

"Românii au talent": Dumitru Mardari

dumitru mardariZoom
Dumitru Mardari
Foto: captură Pro Tv

 

Este din Republica Moldova și lucrează ca agent de turism, a crescut doar alături de fratele lui, căci părinții lor au plecat la muncă în străinătate. Modelul lui a fost chiar fratele său. I-a uimit pe jurați cu viteza cu care a cântat. După audiții, s-a și îndrăgostit. A interpretat cea mai rapidă piesă din lume, rescunoscută și în Cartea Recordurilor, "Rap God", a lui Eminem.

"Românii au talent": Erika Doni

erika doniZoom
Erika Doni
Foto: captură Pro Tv

 

La doar 12 ani, Erika este mezina competiției. Aceasta a ajuns în semfiinală și și-a împlinit visul de a dansa pe o scenă mare, în fața unui public numeros. A făcut balet de la doi ani, iar la șapte ani a trecut la hip-hop. În prezent este la Liceul de Coregrafie, așa că țintește la o carieră în domeniu.

"Românii au talent": Miruna Dascălu

miruna dascaluZoom
Miruna Dascălu
Foto: captură Pro Tv

 

În sezonul trecut a fost suținătoarea unui finalist, Andrei Surdu, moment în care s-a decis că este în stare să concureze și să se lanseze în acest fel. Cochetează de la cinci ani cu muzica, atât instrumentală, cât și cu vocea. Tânăra a strălucit pe scenă, la propriu și la figurat, datorită vocii, dar și a rochiei cu leduri.

"Românii au talent": Beatrice Smit și Robert Dumbravă

Beatrice Smit și Robert DumbravăZoom
Beatrice Smit și Robert Dumbravă
Foto: captură Pro Tv

 

Sunt îndrăgostiți de dans și asta se vede pe scenă. Momentul lor a reflectat sutele de ore pe care le-au petrecut până acum la repetiții. Au combinat dansul sportiv cu alte stiluri și au adus în platou o poveste de dragoste, pe o piesă de-ale Andrei.

"Românii au talent": Gabriel Nebunu

Gabriell nebunuZoom
Gabriel Nebunu
Foto: captură Pro Tv

 

S-a declarat un fan al Pro Tv-ului, așa că momentul său de pe scena postului de pe Pache Protopopescu a însemnat cea mai mare bucurie pentru el. În opinci și în costum popular, Gabriel a spus că nu-și dorește să câștige, ci doar să ajungă în finală și să ajungă la sufletele oamenilor de acasă.

"Românii au talent": Coco

cocoZoom
Coco
Foto: captură Pro Tv

 

Lui Coco nu i-a fost teamă să spună că se simte singură. Familia nu o susține, iar tatăl ei a abandonat-o când era o copilă și nu mai știe nimic de el. I s-a reproșat că seamănă cu el și că nu ar fi trebuit să se nască, așa că și-a pus toată durerea în momentul de pe scena “Românii au talent”, într-un dans contemporan plin de emoție.

"Românii au talent": Dima Belinski

Dima BelinskiZoom
Dima Belinski
Foto: captură Pro Tv

 

S-a născut în Republica Moldova, dar trăiește de peste 20 de ani în Cluj, așa că se consideră de-al locului. A călătorit în toată lumea, în 101 țări, pe vase de croazieră, cu un spectacol pe care l-a creat singur. Pentru prima dată, a avut emoții mari să cânte în fața românilor.

"Românii au talent": Aeros

aeros

 

Băieții de la Aeros sunt multipli campioni mondiali și europeni și îmbină baletul cu gimnastica. Fac antrenamente de câte șase ore pe zi într-o sală mică din spatele Federației de Tenis. Au dansat pentru Beyonce și peste tot în lume, dar în România nu avuseseră un show. Primele aplauze pe tărâm românesc le-au primit la “Românii au talent”.

"Românii au talent": Beniamin Dumbrăvan

Beniamin Dumbrăvan

 

Beniamin este beatboxer-ul care l-a impresionat atât de tare pe Florin Călinescu, încât acesta a apăsat pe Golden Buzz. Juratului nu i-a venit să creadă ce sunete scoate puștiul. "Românii au talent" este emisiunea care i-a schimbat viața. Exersează cel puțin patru ore pe zi, cu ajutorul clipurilor de pe YouTube. În semifinală a creat o poveste pe ritm și sunete de beatbox.

loading...

Citește și

 • juriu romanii au talent

  Vineri, 12 mai, a avut loc cea de-a treia ediție live „Românii au talent”. Suspansul, emoțiile și bucuria au fost la ele acasă și au încântat publicul și juriul deopotrivă. Următorii zece semifinaliști au trebuit să-și ducă reprezentațiile de la preselecții la un alt nivel, însă doar doi au putut merge în marea Finală.

 • Prima ediție live ”Românii au talent” sezonul 7a fost o ediție de excepție. Primii 10 semifinaliști au dat tot ce au avut mai bun pentru impresiona juriul și telespectatorii. Vineri, 5 mai, a avut loc ce-a de-a doua semifinală live, iar alți 10 semifinaliști s-au pregătit să ducă cea de-a doua ediția la un alt nivel și să o facă cu adevărat ”epică”. Cu siguranță, emoția, suspansul, pasiunea și trăirile intense nu au lipsit nici de această dată.

 • juriu

  Vineri seara, 28 aprilie a avut loc prima gală live a showului ”Românii au talent”. Emisiunea a revenit pentru a șaptea oară pe micile ecrane și a adus după sine și mai multă emoție, grație, pasiune, adrenalină și suspans în casele românilor. Talentul a fost, încă o dată, la el acasă și asta s-a văzut în numerele primilor 10 semifinaliști.

 • mihaela radulescu

  Mihaela Rădulescu (47 de ani) este cunoscută în showbizul românesc pentru aparițiile sale uneori extravagante, alteori foarte îndrăznețe, nefiindu-i niciodată teamă să încerce experiențe noi, indiferent de ce natură ar fi ele. O femeie curajoasă și plină de energie, uimește de fiecare dată.

 • fang si florin nae

  Vineri, 28 aprilie, a avut loc prima gală LIVE „Românii au talent”, o Semifinală plină de umor, emoții și suspans, în care concurenții au dat tot ce-i mai bun pe scenă pentru a le arăta juraților că votul lor de a merge mai departe în competiție a contat și pentru a-i face pe telespectatori să-i trimită în Finală.

 • florin calinescu

  Vineri, 28 aprilie, maestrul Florin Călinescu a fost într-o formă de zile mari și nu doar pentru că a fost prima Semifinală „Românii au talent”. Actorul a împlinit 61 de ani, dar s-a simțit mai energic ca niciodată.