Paștele în familie, alegerea celor mai multe vedete. Iată ce frumos au petrecut!

12-2.jpg

Andreea Bănică, Lucian Mitrea şi copiii lor, Sofia şi Andrei

Vedetele autohtone au serbat Paştele acasă, alături de soţi, soţii şi de copiii lor, buni de reclame. Andreea Bănică, Andreea Bălan, Gabriela Cristea şi Mădălin Ionescu au făcut pregătiri serioase pentru tradiţionala masă de Paşte. Pozele lor fac furori pe conturile sociale.

Mai multe vedete de pe plaiurile noastre mioritice au preferat să rămână acasă de Paşte şi să petreacă în linişte, alături de cei dragi. Andreea Bănică (40 ani), Andreea Bălan (34 ani), dar şi Gabriela Cristea (44 ani) şi Mădălin Ionescu (48 ani) au avut la masa de Paşte preparatele tradiţionale. Andreea Bănică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, au gătit împreună.

12-3.jpg

Gabi Cristea, Tavi Clonda şi fiicele lor, Iris şi Bella

Lucian a pregătit salam de biscuiţi, fiind însă atent supravegheat de micuţa Sofia Maria, fetiţa în vârstă de 9 ani a cuplului. Dar şi cântăreaţa a preparat ceva dulce, ciocolată de casă, pe care cei mici ai lor o adoră. Andreea şi Lucian mai au un băieţel, pe nume Andrei Noah, care arată ca de reclame. 

12-4.jpg

Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu, Petra, Ştefania şi Filip

Nici cuplul Andreea Bălan- George Burcea (31 ani) nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta a recunoscut că nu stă prea bine la capitolul bucătărie, învăţând de la soţul ei,  să facă cozonaci încă de anul trecut. ”Dacă m-aţi auzit în nenumărate rânduri că nu ştiu să fac aia, că nu ştiu să fac cealaltă, că nu stau în bucătărie, asta se va schimba. Astăzi, voi învăţa să fac cozonaci.

12-5.jpg

Andreea Bălan, George Burcea şi fiicele lor, Clara şi Ella

De la cine? De la soţul meu.”, a mărturisit Andreea Bălan într-un videoclip pe care l-a postat pe youtube. Solista a făcut cumpărăturile alături de soţul ei, după care au gătit cot la cot pentru masa de Paşte: ciorbiţă rădăuţeană, pâine, plăcintă de dovleac, tocăniţă cu carne şi pilaf de orez. Cântăreaţa şi-a revenit spectaculos după cele trei intervenţii chirurgicale suferite după ce a născut-o pe Clara Maria. Ei mai au o fiică, pe Ella, în vârstă de doi ani şi jumătate. Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda (39 ani), au avut casa plină de musafiri.

12-temisan-laparis.jpg

Aurelian, Monica, Dora şi finul lor au fost în Franţa

De luna trecută, de când vedeta tv a născut-o pe cea de a doua fetiţă, Iris Selena, Gabriela beneficiază de ajutorul soacrei sale, Elena Clonda. Cei doi mai au o fetiţă pe nume Bella Victoria Margot, în vârstă de doi ani. Familia lui Tavi a venit de la Braşov ca să petreacă împreună duminica trecută.  Dar şi soţii Mădălin Ionescu (48 ani) şi Cristina Şişcanu (34 ani) au petrecut acasă cu copiii.

12-enache.jpg

Diana Enache s-a cazat la Meteora

Pe lângă ouă roşii şi cozonaci, ei au avut friptură, mici şi salată de crudităţi. Omul de televiziune are o fetiţă cu cea de a doua soţie, Cristina Şişcanu, Petra (2 ani), şi doi copii din prima căsnicie, Ştefania (21 ani), studentă la ASE, şi Filip (15 ani). Alţii însă, printre care Aurelian Temişan (46 ani) şi Diana Enache (22 ani), fata lui Adrian Enache, au plecat în scurte vacanţe. Aurelian Temişan şi soţia lui, Monica Davidescu (46 ani), au petrecut Paştele la Paris, pentru a-şi răsfăţa fetiţa, pe Dora Maria (8 ani şi 5 luni), căreia i-au promis o vacanţă superbă la Disneyland. L-au luat în această aventură şi pe finul lor, Vlad (12 ani). În ceea ce o priveşte pe Diana Enache, tânăra a petrecut Sărbătorile Pascale în Grecia, în locuri de vis. Ea a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la Complexul Monahal Meteora, al doilea mare şi important centru monastic ortodox al Greciei, după Sfântul Munte Athos. 

Au sărbătorit cu iubiții în casele lor din America și din Italia

12-olga.jpg

Roma Dragoș Zaharia și Olga Bălan, la o masă pe cinste

Anamaria Ferentz (44 ani), Catrinel Sandu (43 ani) și Olga Bălan (49 de ani) au petrecut Sărbătorile Pascale departe de țara natală, peste Ocean. Cântăreața Anamaria Ferentz a fost răsfățată de iubitul ei, românul Christopher Flores, în vârstă de 32 de ani, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

12-catrinel.jpg

Florida Catrinel Sandu cu iubitul și fiicele ei

Tinerelul i-a făcut artistei salată de boeuf, iar momentul a fost filmat de solistă. Cei doi au fost să ia lumină de la o biserică românească din Los Angeles, unde cântăreața locuiește de peste 10 ani.

12-ferentz.jpg

Los Angeles Anamaria Ferentz și iubitul ei, Christopher Flores

Și Catrinel Sandu a sărbătorit în familie, în Sarasotta, Florida, alături de iubitul ei, Steve Schroeter, și de fetițele ei, Sara (9 ani) și Lara (5 ani), din căsnicia cu tenismenul Gabriel Trifu. În schimb, Olga Bălan a vopsit ouă roșii la Roma, în Italia, alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia, fotograf și grafician, cu care are o relație de un an și o lună. (Tatiana Solomon)

Loading...
 
 

Citește și

  • Fericiţi peste măsură că sunt din nou părinţi, Tavi Clonda, Adela Popescu, Roxana Ciuhulescu şi Andreea Bălan ar face orice pentru bebeluşii lor. Acum, de Paşte, nu lipsesc cadourile. Tavi Clonda are o listă de cumpărături impresionantă, căci pe lângă jucării şi rochiţe, el vrea să achiziţioneze şi o maşină cu mult mai mare, în care să încapă, la drum lung, numeroasa lui familie.

  • Luna martie a acestui an a fost cea mai cruntă perioadă din viaţa Andreei Bălan, iar artista nu o va uita prea curând. Naşterea celei de-a doua fetiţe a însemnat bucurie, dar şi multă tristeţe cauzată de problemele de sănătate care au apărut brusc. Acum, la o lună de la evenimentul dramatic, cântăreaţa are acelaşi tonus cu care ne obişnuise odinioară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1