Paşte 2019. Solistul Mihai Constandache găteşte gogoşi cu steluţe din aur

mihai_constandache-solist_muzica_populara-cozonaci.jpg

Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Constandache (38 de ani) este nu numai un solist cu voce de aur, ci şi un bucătar desăvârşit
Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Constandache (38 de ani), este nu numai un solist cu voce de aur, ci şi un bucătar desăvârşit
FOTO: Click!

Fostul concurent de la „Chefi la cuţite”, interpretul Mihai Constandache (38 de ani), ne-a povestit ce surprize le pregăteşte membrilor familiei sale, de Sărbătorile Pascale. Specialist în cozonaci, de data aceasta el vrea să dea lovitura cu nişte gogoşi speciale.

„Pentru gogoşile mele speciale am folosit mai multe ornamente, printre care steluţe din aur, pe care nu le-am cumpărat de la noi din ţară. Am mai luat ornamente diverse pentru gogoşi, de la cristale de zahăr albastre, la mini cornete de îngheţată din caramel, care sunt delicioase. Sunt mai multe feluri şi nu aş vrea să le fac publice până nu le veţi gusta în cofetăria mea, «Pisica albastră», pe care o voi deschide curând cu fonduri europene. Dar el are şi o rețetă gustoasă de cozonac: ”Ca să faci un cozonac bun, adică pufos și aromat, trebuie să folosești ingrediente de bună calitate și proaspete. Frământatul este la fel de important. Ca să iasă o cocă echilibrată, la 1-2 kg de făină, se frământă circa 40 de minute, la temperatură constantă. Eu am succes cu cozonacii cu cremă de bezea, pe care o fac din albuș de ou, nucă, esență de rom și zahăr pudră, dar se pot face și doar cu nucă sau rahat, cacao. Folosesc făină de grâu albă superioară trei nule (n.r. 000), foarte potrivită pentru cozonaci”, ne-a spus interpretul de muzică populară Mihai Constandache.

gogosi.jpg

gogosi
Aşa arată gogoşile cu steluţe din aur

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Constandache (38 de ani), invitatul nostru la interviurile „Click! TV Online”, difuzate în fiecare miercuri, de la orele 12.00, pe click.ro, este nu numai un solist cu voce de aur, ci şi un bucătar desăvârşit. El ne-a povestit că se pregăteşte să-şi deschidă o gogoşerie, în Brăila, oraşul lui natal.

  • Fostul concurent de la “Chefi la cuţite” (Antena 1) şi interpret de muzică populară a suferit un accident, luni, în timp ce se grăbea spre Brăila.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1