Părinţii Loredanei Groza au sărbătorit nunta de aur

12-13-vedete-2-col-loredana-groza.jpg

Lori, alături de părinţii ei, Leonida şi Vasile Groza
Citeste tot despre: 

Moment emoţionant, în weekend, în familia Loredanei Groza (46 de ani). Părinţii solistei, Leonida şi Vasile Groza, au împlinit 50 de ani de când şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu.

“Pe 7 mai s-au împlinit 50 de ani de la nunta părinţilor mei. Nunta de aur. Vă iubesc, aştept suta”, le-a urat Lori, emoţionată, pe Facebook. Leonida Groza a fost învăţătoare în Oneşti, timp de 50 de ani, ba chiar a fost şi învăţătoarea Loredanei, iar Vasile Groza este un cunoscut autor de cărţi pentru copii. Căsătorită din 1998 cu producătorul de film Andrei Boncea, Lori va sărbători anul viitor 20 de ani de mariaj, adică nunta de porţelan.

 

Loading...

Citește și

  • loredana

    Una din artistele-etalon din showbiz-ul românesc, Loredana umple sălile de concerte și fascinează cu spectacolele ei originale și pline de culoare. La 46 de ani, jurata de la ”Vocea României” nu se ferește de ținutele provocatoare, dimpotrivă!

  • Reuşite profesionale, noroc şi împliniri în viaţa personală. Asta o aşteaptă pe Loredana în anul 2017. Este foarte convinsă de acest lucru după ce, în ianuarie, a participat la o ceremonie budistă în Bangkok, Thailanda, unde a fost binecuvântată de călugări, a primit o brăţară aducătoare de noroc şi o amuletă care o protejează de rău.

  • Loredana Groza sexy

    Ţinutele provocatoare pe care Loredana le îmbracă pe scenă sau în juriul de la "Vocea României" unde ocupă un scaunul de antrenoare sunt nimic pe lângă imaginea pe care artista le-a trimis-o în dar fanilor de Dragobete din Cancun. Celebra cântăreaţă s-a fotografiat în costum de baie în Mexic, acolo unde este plecată cu trupa ei la o serie de concerte.

  • loredana funeralii adrian enescu

    Loredana Groza și-a luat adio de la Adrian Enescu, astăzi la prânz la Palatul Cantacuzino (sediul UCMR – ADA), unde truopul neînsuflețit al compozitorului a fost depus, pentru ca cei care l-au apreciat să-i aducă un ultim omagiu.