Părinţii cu vocea, copiii cu tobele şi cu clapele

g16-7-vedete-poza-geambasu.jpg

Davin Geambaşu are doar 9 ani, dar deja susţine show-uri la tobă, la evenimentele unde participă tatăl său, Călin Geambaşu

Călin Geambaşu (41 de ani), fost participant la emisiunea „Şcoala Vedetelor” de la TVR, este pe val cu concertele, iar marea lui pasiune pentru muzică a moştenit-o şi unicul lui fiu, Davin. Călin ne-a vorbit la superlativ despre talentul nativ al micuţului, care dansează ca Michael Jackson şi bate la tobe cu talent, susţinând deja, la 9 ani, adevărate show-uri.

Călin, fiul lui Petre Geambaşu, este topit după băiatul lui, Davin (9 ani), care promite încă de pe acum să ajungă un  mare instrumentist.

„Încă de pe la 3-4 ani, pe vremea când mergeam în vacanţe sau la cumpărături aveam discuţii despre posibilele meserii pe care le-ar putea avea la un moment dat. Am discutat despre oamenii şi meseriile lor, de la cei care lucrează în companii la tâmplari şi mecanici, la avantajele şi dezavantajele meseriilor lor. Iar Davin putea întrebări mature, pertinente, despre fiecare în parte, noi având o relaţie ca doi fraţi. I-am spus că nu pot să-l învăţ lucruri pe care nu le ştiu, dar pe care le va învăţa la şcoală. Eu pot să-l sprijin şi să-i arăt ce fac eu, iar el a înţeles. Mi-a spus că vrea să vină cu noi la cântări, şi avea 4 ani când a început să înveţe să cânte pe muzica noastră. Am peste 80 de clipuri filmate cu el interpretând diverse piese. I-am explicat că în lume limba nu este la fel, dar că notele muzicale sunt aceleaşi. A început să înveţe să cânte la tobe, era joaca lui preferată şi a învăţat să câte cu toboşarul nostru, Gonzalez”, ne-a povestit Călin Geambaşu.

g26-7-vedete-2-col-ochescu.jpg

Silvia Dumitrescu se mândreşte cu băiatul ei, Iulian (24 de ani), care are o vitrină plină de premii

 

După ce a învăţat să cânte cu vocea, la tobe, pian sau chitară, Davin îşi însoţeşte tatăl la spectacolele pe care acesta le susţine la ore deloc târzii.

„Acum ştie în jur de 200 de piese. De multe ori, la spectacole, cântă la tobe sau stă lângă mine şi dansează. Ca să nu repet greşeala tatălui meu, după fiecare concert îi pun într-un plic nişte bani, 100 sau 200 de lei, iar el îşi adună bănuţii din această joacă.

g36-7-vedete-3-col-catanga.jpg

Alexandru Păduraru (23 de ani), fiul Corneliei Catanga, vrea să se înscrie la o şcoală de jazz din America

Deşi ascultă Queen, este mare fan Michael Jackson, ştie toate piesele lui şi are costume asemănătoare, în care dansează. A mai fost pe la emisiuni, iar când a fost sosia italiană a lui Michael Jackson la Berăria H, acesta l-a chemat pe Davin la el”, ne-a mai dezvăluit Călin Geambaşu.

Şi tot el a mai adăugat: „Nu l-am angrenat pe Davin în concursuri sau în emisiuni-concurs fiindcă nu cred în competiţie, ci în rezultate proprii. De multe ori, «competiţia» naşte în oameni invidie nejustificată. Iar, până la urmă, nimeni nu trăieşte viaţa altcuiva”.

g46-7-vedete-3-col-bianca-b.jpg

Bianca Brad şi fiul ei, Luca (12 ani), au cântat în duet la TVR 2

 

Şi fosta colegă a lui Călin de la „Şcoala Vedetelor”, Mihaela Cernea (41 de ani), are doi copii talentaţi, Leia (10 ani) şi Leon (13 ani). Puştiul face parte din trupa Alarma şi cântă la tobe, moştenindu-şi bunicul, pe Mihai Cernea, dar şi unchii, pe Bubu şi Vlad Cernea.

Crina Mardare (60 de ani), solista de la Sfinx Experience şi profă de canto, şi Mişu Cernea (67 de ani) au un fiu, pe Mihai Bubu Cernea (23 de ani).

Tânărul a cântat la Eurovision Junior, e toboşar, a cântat în LaLa Band şi a jucat în „Pariu cu viaţa” şi în „Când mama nu-i acasă”.

g56-7-vedete-3-col-bubu.jpg

”Bubu” Mihai Cernea (23 de ani), fiul Crinei Mardare, a studiat muzica în America

 

Şi cuplul de vedete Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu au un fiu talentat, Iulian Ochescu. Tânărul este membru al grupului “Ludens Piano Trio”,  este pianist şi susţine spectacole atât în ţară, cât şi în străinătate.

g66-7-vedete-2-col-leon-mai.jpg

Leon (13 ani), băiatul Mihaelei Cernea, are deja propria trupă

 

Mai mult, a câştigat numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale, la cei 24 de ani ai săi.

Cornelia Catanga  (59 de ani) e topită după fiul ei, Alexandru Pădureanu, care, la 23 de ani, este un foarte apreciat pianist, el visând să se înscrie la o şcoală de jazz din America.

Cât o priveşte pe Bianca Brad (49 de ani), actriţa şi-a adus fiul, pe Luca Frăţilă (12 ani), la TVR 2, alături de care a prezentat un moment artistic. Ea a cântat o piesă, iar el a acompaniat-o la pian.

loading...
Loading...