Părinţii Andrei au ratat jumătate din botezul nepoatei lor

img_9705.jpg

Andra a coborât din maşină, în braţe cu micuţa Eva Maria
Foto: Roberto Sălceanu

Sărbătoare mare duminică (11 octombrie) în familia Măruţă. Cătălin şi Andra şi-au creştinat fetiţa, pe Eva Maria. Micuţa, care are deja trei luni a fost botezată în acelaşi loc în care a fost creştinat şi fratele ei mai mare, David, dar şi fiica lui Pepe, Maria.

Prezentatorul tv Cătălin Măruţă şi soţia lui, Andra, au avut parte de cele mai frumoase clipe din viaţa lor. Cei doi şi-au botezat cel de-al doilea copil, pe micuţa Eva Maria, ei având deja un băieţel, în vârstă de 5 ani.

Botezul fetiţei Eva Maria a fost programat la ora 16.00, la Biserica „Sf. Fanurie” din București.

img_9758.jpg

Din cauza traficului aglomerat, părinţii Andrei au ajuns cu întârziere la ceremonia de creştinare a nepoatei lor
Foto: Roberto Sălceanu

Deşi majoritatea invitaţilor au fost prezenţi din timp în faţa bisericii, pentru a lua parte la slujbă, părinţii Andrei au ajuns la jumătatea ceremoniei, ei ratând altfel cea mai importantă parte din botezul nepoatei lor.

Primele imagini de la botezul fetiţei Andrei

 • Aceasta este biserica unde a fost creştinată micuţa Eva Maria
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Cătălin Măruţă a purtat un costum de aceeaşi culoare cu a fiului său, David
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Artista și fetița ei au purtat rochii similare
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Micuţa a purtat o blăniţă de culoare roz, pentru a o proteja de frigul de afară
  Foto: Roberto Sălceanu
 • La botezul fetiţei au venit mai mulţi prieteni apropiaţi
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Părinţii lui Cătălin Măruţă au sosit printre primii la biserică
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Din cauza traficului aglomerat, părinţii Andrei au ajuns cu întârziere la ceremonia de creştinare a nepoatei lor
  Foto: Roberto Sălceanu
 • La ieşirea din biserică, Măruţă a fost extrem de grijuliu
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Cele două surori ale Andrei au fost extrem de elegante
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Tatăl solistei a fost emoţionat, la ieşirea din biserică
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Naşa a ieşit cu micuţa Eva Maria din biserică în braţe
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Maximize

1/11

Tatăl Andrei, Alexandru Mihai, şi soţia sa şi-au făcut apariţa în jurul orei 16.30, ei fiind însoţiţi de una dintre surorile artistei, care a optat pentru o rochie neagră, lungă, din dantelă.

De asemenea, Cătălin Măruţă a ales o ţinută extrem de elegantă şi s-a asortat perfect cu fiul lui. Deşi afară era o zi autentică de toamnă, Andra a îmbrăcat o rochie lungă, de culoare roz prăfuit.

Naşii fetiţei sunt Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, şi iubita lui, Anne Feher.

Andra şi Măruţă, botez de 70.000 de euro pentru micuţa Eva

Petrecerea de după botez va a vea loc la Aristocrats Events Hall și sunt așteptați în jur de 300 de invitați, mulți dintre aceștia fiind nume mari din showbiz-ul românesc. Tematica și decorul sunt inspirate de îngeri, iar interiorul va fi alb, decorat cu flori rare. Invitațiile păstrează tematica și vor avea cristale SwaroVski.

Pe lângă invitații de seamă, cei care vor cânta la botezul micuței Eva vor anima atmosfera întreaga seară. Pe scenă vor urca Ionuț Dolănesuc, Maria Ciobanu, Direcția 5 și chiar mămica Andra, alături de trupa Advahov.

Potrivit unor surse din organizare, costurile evenimentului s-ar ridica la aproximativ 70.000 de euro, dintre care meniul este 70 de euro/persoană, decorațiunile în jur de 15.000 de euro, momentele artistice – peste 15.000 de euro, iar costumele ajung la 20.000 de euro.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andra botez eva maria ioana

  Duminică (11 octombrie) este o zi specială pentru familia Măruță. Andra și Cătălin își vor boteza fetița, pe Eva Maria Ioana, la Biserica „Sf. Fanurie” din București. Artista face pregătiri pe ultima sută de metri pentru botezul micuței și a împărtășit cu fanii ei detalii despre fericitul eveniment. Micuța Eva va fi îmbrăcată într-o rochiță superbă, ca o adevărată prințesă.

 • andra nasa botez fetita

  Duminică va fi o zi importantă în familia Măruţă. Andra şi Cătălin îşi vor creştina fiica, Eva Maria Ioana, la Biserica „Sf. Fanurie” din Capitală. Petrecerea va avea loc la Aristrocrat Events Hall, invitaţii fiind aşteptaţi cu un meniu exclusivist.

 • botez fiica pepe rosa alexandra petrecere

  Apariţie de ziua mari a Andrei la botezul fetiţei lui Pepe! Artista, care a născut în urmă cu o lună, a slăbit spectaculos şi a întors toate privirile la biserică într-o rochie roşie din dantelă. Pentru petrecere, solista a optat pentru o altă ţinută, o rochie midi, în care să poată dansa toată noaptea.

 • Andra şi Cătălin Măruţă se pregătesc pentru botezul micuţei Eva Maria. Fericitul eveniment va avea loc pe 11 octombrie şi vor participa numeroase vedete din showbiz-ul autohton.