Parastas de trei ani pentru Aurelian Preda. Cel mai bun prieten al lui a lipsit de la comemorare

anamaria-rosa-preda-mormant-aurelian-preda-manastirea-dervent.jpg

Anamaria Rosa la mormântul lui Aurelian Preda de la Mănăstirea Dervent din județul Constanța
Anamaria Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, s-a recules la mormântul tatălui ei după trei ani de la moartea artistului

La trei ani de la moartea interpretului de muzică populară Aurelian Preda, fiica lui adoptivă i-a organizat un parastas la Mănăstirea Dervent din județul Constanța, unde se odihnește regretatul artist. Fata adoptivă a lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, i-a făcut pomană sâmbătă, în prezența apropiaților.

Anamaria Rosa (19 ani), fata adoptivă a lui Aurelian Preda, i-a făcut parastas tatălui ei care s-a stins din viață după ce, în urmă cu trei ani, a pierdut lupta cu o boală cumplită. Comemorarea a avut loc la Mănăstirea Dervent din județul Constanța, unde regretatul artist obișnuia să meargă alături de fiica lui.

camelia-duta-producatoarea-emisiunii-lui-aurelian-preda.jpg

Camelia Duță, fosta producătoare a emisiunii lui Aurelian Preda, la mormântul artistului
Camelia Duță, fosta producătoare a emisiunii lui Aurelian Preda, a fost prezentă la parastas

Fiica lui Aurelian Preda a publicat un mesaj emoționant

„Tată drag, ieri a fost pomenirea de trei ani de când tu ai plecat la Cer, în Corul Îngerilor. Alături de Părintele Stareț Andrei, Părintele Efrem, IPS Teodosie, obștea Mănăstirii Dervent, familia ta și oamenii ce te iubesc necondiționat și nu te-au uitat am reușit să facem o pomenire liniștită cu multă încărcătură emoțională. Te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu; nimeni și nimic nu va putea schimbă asta vreodată! Va mulțumesc tuturor celor prezenți și pentru că ați dat dovadă de prețuire, respect și iubire pentru tatăl meu, Aurelian Ion Preda! Doamne ajută!”, a scris Anamaria Rosa Preda pe conturile sociale.

nicusor-iordan-aurelian-preda-mormant.jpg

Nicușor Iordan trece frecvent pe la mormântul lui Aurelian Preda
Nicușor Iordan trece frecvent pe la mormântul lui Aurelian Preda

Nicușor Iordan s-a certat cu fiica lui Aurelian Preda și nu a venit la comemorare

Cel pe care Aurelian Preda îl numea „fratele lui”, interpretul de muzică populară Nicușor Iordan (39 de ani), a lipsit de la pomană. Relațiile dintre Nicușor Iordan și Anamaria Rosa s-au destrămat după ce tânăra i-ar fi făcut o plângere penală pentru că ar fi abuzat-o sexual, conform unor informații care au răsuflat în presă în mai 2018. Se pare că Anamaria Rosa s-ar fi plâns mamei ei de abuzurile sexuale ale lui Nicușor Iordan. Nicușor Iordan avea o prietenie specială cu Aurelian Preda. El a murit de cancer la 47 de ani pe data de 27 septembrie 2016, pe un pat de spital, în Viena. Regretatul cântăreț Aurelian Preda a visat că își va alege locul de veci la o mănăstire pe malul unei ape. Mănăstirea Dervent se află pe malul Dunării.

aurelian-preda-mormant.jpg

Locul de veci al lui Aurelian Preda este acoperit cu flori
Locul de veci al lui Aurelian Preda este acoperit cu flori

Citește și:

Cornelia Catanga: «Aurelian Preda m-a invitat în vis la ziua lui!»

Fiica lui Aurelian Preda e studentă la economie: «Tata ar fi mândru de mine!»

Loading...

Citește și

  • Au trecut doi ani fără regretatul artist Aurelian Preda, care s-a stins la 27 septembrie 2016, la 47 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Fiica acestuia, Anamaria Rosa, și toți cei care l-au iubit, vor fi prezenți sâmbătă, 22 septembrie, la Mănăstirea Dervent, din Jud. Constanța, unde se odihnește artistul, la parastasul de doi ani.

  • aurelian preda

    Sute de prieteni şi admiratori au venit sâmbătă, 23 septembrie, la Mănăstirea Dervent, din judeţul Constanţa, pentru a aprinde o lumânare la mormântul lui Aurelian Preda. Aici a fost înmormântat acum un an cântăreţul de muzică populară, care a fost răpus de cancer la numai 47 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1