Parastas discret pentru Stela Popescu, organizat de primul ei soț. S-au împlinit doi ani de la moartea actriței

parastas-stela-popescu-doi-ani_8.jpg

parastas stela popescu
Stela Popescu a fost comemorată la Cimitirul Cernica
foto: BLITZ

Zi încărcată de emoție pentru familia regretatei Stela Popescu, dar și pentru toți cei care au iubit-o ca actriță și ca om. Azi, 23 noiembrie, regina comediei românești a fost comemorată, la doi ani de la trecerea în neființă, însă la ceremonie nu a fost înghesuială mare, ci mai degrabă discreție.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, cu doar o lună înainte ca ea să împlinească vârsta de 82 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Azi, 23 noiembrie, cei care au iubit-o s-au adunat la Biserica Grădina Icoanei din București și au asistat la slujba de pomenire, după care au împărțit pachete la cimitirul Cernica, acolo unde Stela Popescu își doarme somnul de veci alături de soțul ei, Puiu Maximilian.

 • parastas stela popescu
  Stela Popescu a fost comemorată la Cimitirul Cernica
  foto: BLITZ
 • parastas stela popescu
  foto: BLITZ
 • parastas stela popescu
 • parastas stela popescu
 • parastas stela popescu
 • parastas stela popescu
  foto: BLITZ
 • Maximize

1/6

Parastas organizat de primul soț al Stelei Popescu

Parastasul de azi a fost organizat de primul ei soț, regizorul Dan Puican. ”Vom face o pomană sâmbătă, când se împlinesc doi ani de când am pierdut-o pe Stela. Mergem la biserică şi la cimitir cu un preot de la Grădina Icoanei. Soţia mea va prepara mâncare de post, pentru că ne aflăm în postul Crăciunului, dar vom da de pomană şi peşte la parastas pentru că e dezlegare la peşte, iar Stelei îi plăcea foarte mult peştele. Facem pachete pentru săraci şi le împărţim la biserică şi la cimitir”, ne spunea deunăzi regizorul Dan Puican. 

stela-popescu-pomana.jpg

dan puican
Dan Puican și Stela Popescu au fost căsătoriți timp de 8 ani și au rămas prieteni după divorț
foto: Click!

De la comemorarea de azi nu a lipsit Alexandru Arșinel, prietenul și colegul de-o viață al Stelei Popescu, dar am văzut-o și pe actrița Ana Maria Donosa, cea care este considerată urmașa Stelei Popescu la Teatrul de Revistă. Nu au fost însă prezente fiica adoptivă, Doina Maximilian, și nici nepoata regretatei actriței, care cel mai probabil vor face un parastas separat. 

stela-popescu-pomana-2-ani.jpg

parastas stela popescu
Alexandru Arșinel nu a lipsit de la parastas
foto: Click!

stela_popescu_acasa_ae_4592_5.jpg

Stela Popescu, acasa la Stela Popescu, Stela Popescu a murit, Puiu Maximilian, sotul Stelei Popescu
Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral
foto: CLICK!

Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017

Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017 și a fost înmormântată în Cimitirul Cernica de lângă București. Regina comediei a fost găsită fără suflare pe jos, în propria locuință chiar de către fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. Medicii au constatat atunci că Stela suferise, cu 12 ore înainte, un accident vascular care i-a fost fatal. Actrița a fost condusă pe ultimul drum pe 26 noiembrie de rude, colegi, dar și de admiratori, care au venit să o aplaude pentru ultima dată. Actrița a fost înmormântată chiar de ziua numelui, Sf. Stelian, lângă marea ei dragoste, textierul Puiu Maximilian.

Citește și:

Lucrurile Stelei Popescu, vândute de fata actriţei, casa de la mare, gata de închiriat?

Alexandru Arşinel: «Stela, îţi simt enorm lipsa!». Parastasul artistei are loc sâmbătă

Ce s-a ales de casa în care a murit Stela Popescu. Fiica actriţei vrea să se mute urgent de acolo

Loading...

Citește și

 • Stela Popescu îşi părăsise primul soţ, Dan Puican (83 de ani), de dragul textierului Puiu Maximilian, însă omul de radio nu i-a purtat ranchiună, dimpotrivă, se vizitau adesea. Dan Puican ne-a vorbit ieri cu durere în suflet despre Stela, pe care frumos a numit-o ”marea mea dragoste din tinereţe”.

 • Dan Puican, actor, regizor şi om de radio, suferă enorm după Stela Popescu, care a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017. Astăzi, când împlineşte 85 de ani, durerea sufletească este şi mai mare, căci de la masa festivă va lipsi ”iubirea tinereţii lui”. La ceas aniversar, bărbatul ne-a povestit, cu nostalgie, într-un interviu de suflet, despre actriţa care a plecat în Ceruri, ca să distreze îngerii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1