Femeile iubite de Mihai Constantinescu s-au susținut reciproc la parastasul de 40 de zile

12-13-vedete-8.jpg

Mihaela, prima soţie a solistului, a împărţit pachete la cimitir

Mihaela Constantinescu suferă enorm după decesul fostului ei soţ, solistul Mihai Constantinescu, care a încetat din viaţă la 73 de ani, în urma unui infarct.

Sâmbătă, la parastasul de 40 de zile, din Cimitirul ”Ghencea Militar”, femeia a fost un munte de durere, dovadă stând şi fotografiile de pe conturile sociale. De asemenea, ea și Simona Secrier, cea de-a doua soție a artistului, s-au susținut reciproc în aceste clipe zdrobitoare.

 

”Împreună cu Simona, am fost la biserică şi la cimitir şi am împărţit pachete de post, dar, fiind dezlegare, am avut şi peşte. Parastasul a avut loc la un restaurant din Herăstrău”, ne-a spus Mihaela, care a postat un mesaj de suflet, pe Facebook: ”Se spune că la 40 de zile, spiritul pleacă, se întoarce acasă, durerea celor care rămân este fără sfârşit. Dar şi iubirea este fără sfârşit. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am trăit iubirea şi prietenia alături de acest om minunat, în această viaţă”.

simona_secrier.jpg

simona secrier vaduva mihai constantinescu parastas 40 de zile
Simona Secrier, la parastasul de 40 de zile al regretatului său soţ
foto: captură video Antena Stars

 

Și Simona Secrier, cea de-a doua soție a lui Mihai ,a scris câteva versuri emoționante: ”Iubire, de ce pierdut-am calea noastră/, Iubire, tu simplă pasăre măiastră/,  Iubire, prin timp de ce ne-ai părăsit/, Lăsând un dor fără sfârșit, iubire/”.

"O zi grea! Toate zilele au fost grele. Mihai este în lumină, cu siguranţă este bine acum. Este iubit şi acolo, aşa cum a fost iubit şi aici… dovadă sunt prietenii… Toţi prietenii care sunt în spatele meu mi-au fost aproape”, a declarat Simona la Antena Stars, în ziua parastasului.

mormant_mihai_constantinescu.jpg

mormant mihai constantinescu
Mormântul lui Mihai Constantinescu, acoperit cu coroane de flori
Foto: Facebook

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1