Părăsit de familie, Micolov s-a mutat la Piatra- Neamț

13_micolov.jpg

Ilie suferă de ulcer varicos și de diabet
Citeste tot despre: 

Celebrul cântăreţ Ilie Micolov (69 de ani), care a făcut furori cu piesa ”Dragoste la prima vedere”, a fost lăsat de izbeliște de soția și de fiica lui, aflate în Germania.

”Nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun, este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni. S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici  pe nepot nu l-am văzut  vreodată”, ne-a dezvăluit el, într-un interviu. Rămas fără bani pentru medicamente, căci nu are nici un venit și suferă de diabet și de ulcer varicos, solistul s-a mutat la Piatra Neamț: ”Ilie este mai bine, având parte de îngrijire din partea unei minunate familii”, a scris solistul Fuego, pe contul său de Facebook. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Celebrul cântăreţ Ilie Micolov a ajuns în pragul disperării. Nu are pensie şi nici nu mai poate urca pe scenă, deplasându-se cu greutate, doar prin casă, în cârje. Trăieşte de pe o zi pe alta din ajutorul primit de la vecini sau de la prietenii care se împuţinează pe zi ce trece. Suferă de diabet şi de ulcer varicos, iar acum se află la Suceava, unde medicii se străduiesc să-i aline durerile. Artistul ne-a oferit, cu lacrimi în ochi, un interviu de suflet.

  • Ilie Micolov (67 de ani) n-a mai urcat pe scenă din 2015, iar din casă n-a mai ieşit de cinci luni, din cauza gravelor probleme de sănătate, care l-au ţintuit la pat. Deşi trebuie să ţină un regim strict,iată că solistul, mare gurmand, şi-a umplut frigiderul cu “otrăvuri”.