Păpuşica asta o imită pe Cleopatra Stratan la «Românii au talent»

12-9.jpg

Victoria Golici (5 ani)

Cine a zis că trebuie să fii mare ca să ai talent? La doar 5 ani, Victoria Golici este marea surpriză din această seară, din show-ul “Românii au talent”( Pro TV).

Ea va încerca să cucerească publicul cu piesa “Ghiţă”, din repertoriul Cleopatrei Stratan, pe care Victoria o imită și-n ținuta vestimentară. Reporterii Click! au aflat că micuţa face vocalize cu Andreea Avarvari, fostă concurentă la “Vocea României”.

12-10.jpg

Cleopatra Stratan, pe când avea 4 ani

 

Puştoaica e la grădiniţă, învaţă limba engleză intensiv şi va merge în Bulgaria, în curând, la “Little miss Galaxy”, ca reprezentantă a României. Ea a câștigat deja locul 1 pe categoria ei de vârstă 4-6 ani. Micuța Victoria face repetiţii de două ori pe săptămână, la teatru și la canto. A  absolvit și cursurile școlii de modelling “It Kids”. A participat la mai multe concursuri de profil, îndrumată de părinţii ei şi de Cătălina Buzdun.

Loading...

Citește și

  • Deși a ajuns la vârsta la care multe adolescente asemenea ei simt deja primii fluturi în stomac, Cleopatra Stratan se concentrează, momentan, doar pe iubirea ce i-o poartă muzicii. Artista a dezvăluit că are foarte multe planuri legate de viitor și pe lista ei de aspirații nu și-a făcut încă loc numele vreunui băiat.

  • Sezonul 9 „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seara, la PRO TV, cu momente absolut impresionante. Pe scenă au urcat rând pe rând oameni de toate vârstele şi din toate mediile sociale. Unii au smuls hohote de râs, alţii lacrimi de emoţie, alţii au lăsat audienţa cu gura căscată de surpriză. Unul dintre cele mai spectaculoase numele a fost cel al scoţianului Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”.