Papadopol i-a pus fiicei mâna la ochi să nu vadă scenele sexy cu el

p114_foto-1-4-col.jpg

Alexandru Papadopol, la premieră, alături de fetele lui frumoase: soția Ioana şi fiica Ruxandra
Foto: Sever Gheorghe

Lume multă miercuri, 19 septembrie, pe covorul roşu de la Cinema Pro, unde a avut loc premiera de gală a peliculei „Povestea unui pierde vară”, cea mai aşteptată comedie a toamnei. Cu Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter şi Crina Semciuc în rolurile principale, filmul oferă umor, dar şi scene sexy. Ei bine, de la premieră nu a lipsit familia lui Papi: fratele, cumnata, nepoţii, părinţii şi fiica.

Crescută într-o familie de actori şi ea însăşi o mică actriţă, căci a luat cursuri de la mama ei, Ruxandra Papadopol (10 ani) nu a fost şocată să-şi vadă tatăl, în filme, sărutându-se cu alte femei.

p214_foto-3-2-col.jpg

2018. Acestea sunt scenele sexy la care a asistat familia lui Papi

Miercuri, la premiera peliculei „Povestea unui pierde vară”, regizată de Paul Negoescu, fiica soţilor Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-a aflat în sală, însă la scenele mai picante a fost protejată de însuşi tatăl ei. Papi s-a sărutat pasional cu actriţa Nicoleta Lefter, apoi am asistat şi la un preludiu, în dormitor. Momentul haios ni l-a povestit mămica, într-un interviu la cald, după ce am întrebat-o cum percepe micuţa acest gen de scene.

p314_foto-2-2-col.jpg

2018. Acestea sunt scenele sexy la care a asistat familia lui Papi

“Păi i-a pus taică-su mâna la ochi, nu le-a văzut, dar în principiu ştie, n-a fost o scenă atât de... Practic a fost un sărut, nu s-a dezbrăcat nimeni”. Iar la serialele sau la filmele mai vechi, Ruxandra era prea mică pentru a se uita”, ne-a spus Ioana Ginghină.

În sală s-au aflat şi fratele lui Alexandru, împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi părinţii actorului. Nu este prima scenă sexy pe care Alexandru Papadopol a jucat-o în cariera lui.

p414_foto-4-2-col.jpg

2015. Cu Ioana Flora în “Acasă la tata”

L-am văzut şi în telenovele, dar şi pe marele ecran. În 2015, în pelicula “Acasă la tata”, Papi a avut scene de sex cu actriţa Ioana Flora, despre care ne-a vorbit, atunci, în exclusivitate.

“Întotdeauna e greu să filmezi astfel de cadre. Sunt nişte scene inconfortabile, să ştii, care se fac cu o echipă destul de restrânsă, la care nu prea deţii controlul absolut”, a povestit actorul.

Loading...