"Pantofii îi am de la un ţigan, costumul, de la un prieten"

5-act-1-2col.jpg

Miron Cozma a strălucit la propriu pe covorul roşu

Apariţie-şoc a lui Miron Cozma, luni seară, la un eveniment de modă. Poreclit “Luceafărul Huilei”, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a strălucit la propriu.

Nici de această dată, Miron Cozma (63 de ani) nu s-a dezminţit! Asta pentru că a ales să poarte, în cadrul evenimentului monden de luni seară, de la Palatul Bragadiru, un costum negru-sclipitor, pe care a decis să îl asorteze cu o cravată roz pal! De asemenea, acesta şi-a pus la ţinută şi o pereche de ochelari de soare, la care nu a renunţat pe toată durata prezentării de modă a Lizei Panait. “Costumul îl am de la un prieten din Târgu Jiu, este şi cusut de mine pentru că de Revelion am fost la un post de televiziune şi am dansat acolo şi mi-a pocnit, aşa că l-am cusut. Mi-a plăcut foarte mult culoarea aia sclipicioasă, mai ales că eu sunt rocker. De asemenea, cămaşa şi cravata pe care le-am purtat sunt tot de la un prieten. Plus pantofii care au completat ţinuta sunt primiţi cadou de la un ţigan, tot prieten de-al meu”, ne-a declarat dezarmant de sincer Miron Cozma.

De asemenea, el ne-a dezvăluit şi secretul părului său negru ca taciunele, în ciuda vârstei. “Mă vopsesc la o lună şi jumătate, mă ajută o prietenă să arăt mai bine. Înainte de a începe să mă vopsesc, în 2014, am fost la un control medical să văd dacă este bine să fac acest lucru şi nu rămân fără păr în cap. Este mult mai bine de când mă vopsesc pentru că se aranjează altfel, nu mai am nevoie de gel sau de un fixativ”, ne-a mai spus acesta.

 

E tot singur şi îşi caută perechea

5-act-2-2col.jpg

Miron şi Marinela au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri

Totodată, Miron Cozma ne-a mărturisit că nu a renunţat să gândească pozitiv când vine vorba despre o relaţie de iubire alături de o femeie: “Sunt singur acum, dar caut pe cineva care să îmi fie alături. Îmi doresc o femeie care să mă iubească. Vreau o nebună care să meargă cu mine până la capătul lumii”. El s-a despărţit de Marinela Niţu în 2015, după ce au fost căsătoriţi patru ani. Aşa că, după separare, focoasa brunetă s-a mutat la Braşov, alături de familia sa.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1