Panică pentru Andreea Esca doar cu o zi înainte de Revelion

andreea_esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca, alături de Alexia, fiica ei
foto: arhiva personală

Ultima zi din an se anunță plină de neprevăzut pentru Andreea Esca. După un Crăciun de vis în Franța, prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Știri a fost nevoită să-și anuleze planurile pentru petrecerea d eRevelion.

”Panică! Cei alături de care trebuia să facem Revelionul au anulat petrecerea . Ce să fac? Unde să mergem? Trebuia să mi se întâmple și asta”, a scris Andreea Esca pe contul personal de Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiica ei Alexia (15 ani0, la bordul unui avion.

Vedeta a primit imediat câteva oferte de la fanii din toată țara. Iubită și apreciată de telespectatori, Andreea a fost chemată la Sibiu, la Timișoara sau la Arad. Cea mai simpatică propunere a venit din partea unei admiratoare, care i-a dat un sfat foarte înțelept: "Cine n-are unde să facă Revelionul, să-l lase nefăcut".

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea esca

  Andreea Esca (43 de ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. De la cei mai tineri, la cei mai bătrâni, toți au văzut-o măcar o dată pe sticlă, prezentând știrile de la ora 19.00. Cu toate acestea, televiziunea îi aduce și anumite dezavantaje prezentatoarei.

 • andreea esca 1 decembrie 20 de ani

  Mai ceva ca la un examen important este Andreea Esca de 1 Decembrie. Figura emblematică a Pro Tv se pregăteşte să îmbrace celebrul sacou roşu şi să rostească "Bună seara, Bucureşti! Bună seara, România!". De 20 de ani, ştirista le dă întâlnire telespectatorilor la ora 19.00, iar în câteva zile, va fi din nou cuprinsă de emoţii uriaşe, căci va intra în studio de Ziua Naţională a Românilor.

 • andreea esca alexandre eram

  Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Cum sfârșitul anului reprezintă un moment al bilanțurilor, vedeta PRO Tv a găsit în cutia cu fotografii o imagine de colecție cu soțul ei, de pe vremea când erau doar iubiți, cu 18 ani mai tineri.

 • andreea esca alenxadre eram

  Sâmbătă (29 august) este ziua îndrăgitei prezentatoare de la Pro TV. Andreea Esca a sărbătorit cu stil vârsta de 43 de ani, iar soțul ei, Alexandre Eram i-a făcut o surpriză de proporții.