Ozana Barabancea a trecut la mini: «Sunt subţirică şi zglobie»

Solista Ozana Barabancea (47 de ani) culege acum roadele operaţiei de micşorare a stomacului, intervenţie pe care a făcut-o în preajma datei de 20 iunie, la o clinică din Bucureşti.

De atunci a slăbit aproape 30 de kilograme, iar hainele XXL sunt acum o simplă amintire. Jurata de la “Te cunosc de undeva” (Antena 1) are un alt tonus, se place mult mai mult aşa, merge periodic la estetician şi vede viaţa cu alţi ochi.

Deunăzi, profa de canto a vedetelor ne-a arătat că slăbirea vine la pachet cu curajul, aşa că a trecut la minijup şi s-a fotografiat la o clinică de înfrumuseţare.

Zoom
Ozana a dat hainele XXL pe unele mult mai sexy

“Săptămânal am nevoie de tratament. Pielea mea se întinde, se tonifică şi văd cum întineresc. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră. Ştiu ce spun şi iubesc ce văd. Zilnic mă transform. Va trebui să mă obişnuiesc cu silueta mea. Subţirică şi zglobie, fericită şi recunoscătoare sunt”, a scris soprana pe Facebook.

Zoom
Ozana a avut curaj să se expună vara aceasta și la mare

În 2011,vedeta a mai avut o reușită de acest gen,reușind să dea jos aproximativ 40 kg,însă efectul "yo-yo"al dietei s-a văzut imediat. S-a îngrășat la loc,în timp,așa că intervenția de micșorare a stomacului a fost ultima soluție. Și va rămâne așa, pentru că procedura e ireversibilă.

Ce este gastric sleeve?

Gastric Sleeve (operaţia de micşorare a stomacului) este o procedură chirurgicală care ajută la pierderea în greutate prin limitarea consumului de alimente. Cu această procedură, care se efectuează laparoscop, chirurgul îndepărtează aproximativ 75% din stomac, astfel încât noul stomac va avea forma unui tub, cu o capacitate de doar 100-150 ml. Intervenţia costă între 5.500 şi 6.000 de euro. Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, Teo Trandafir, Feli, Oana Radu, Nicoleta Voica sunt doar câteva exemple de vedete care au apelat la așa ceva.

Zoom
2016. Ozana ajunsese să cântărească în jur de 120 de kilograme
loading...

Citește și

  • ozana barabancea operatie micsoarre stomac bucuresti

    Ozana Barabancea n-a mai reuşit să se subţieze, ca acum patru ani, doar cu ajutorul unei diete-minune, astfel că în iunie ea şi-a micşorat stomacul. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum soprana şi-a permis să îmbrace din nou costumul de baie. Ea a fost surprinsă, pe plaja din Mamaia, de fotoreporterii Click!

  • Jurata de la “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se pregăteşte pentru emisiunea de toamnă şi a intrat în „reparaţii” capitale. Ozana Barabancea a slăbit foarte mult şi este ajutată şi de rochiile pe care le poară la diferite evenimente mondene să aibă o siluetă de invidiat.