Ozana Barabancea și-a dus de urgență fiul la spital: „Am primit o icoană și m-am rugat”

cliima20120324_0159_1.jpg

ozana barabancea
Fiul Ozanei Barabancea și-a rupt piciorul
Foto: Antena 1

Ozana Barabancea a declarat că fiul său și-a rupt piciorul să a trebuit să-l ducă la spital. Speriată, ca orice mamă, pentru suferința copilului său, prezentatoarea a mărturisit că nu poate decât să se roage pentru sănătatea lui și...să găsească un loc de parcare cât mai aproape de spital, pentru a-și lua băiatul care nu poate merge.

Invitată la Antena Stars, Ozana Barabancea, juratul de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, a povestit „aventura” trăită în dimineața zilei de 30 ianuarie, când și-a dus copilul la spital:

„Fiul meu și-a rupt piciorul. Am fost astăzi cu el la spital. Am primit o cioană și m-am rugat să mă ajute să dau cu spatele un kilometru cu mașina să îl iau pe băiatul meu care nu putea să meargă cu ghipsul. Am găsit loc de parcare, Dumnezeu m-a ajutat”, a declarat Ozana Barabancea.

Totodată, ea a mai povestit și o întâmplare neplăcută petrecută în timpul unui pelerinaj în Țara Sfântă. A avut probleme cu șoferul care conduce grupul de turiști. Bărbatul a început să țipe la ea și aproape că a luat-o la bătaie:

„I-am spus «shut up!» (taci din gură, n.r.). S-a năpustit pe mine, țipa, eram nas în nas. Așteptam să dea în mine. m-au rugat ceilalți șoferi să merg cu ei că e «groasă», nu știu cum a trecut acel moment, nu am arătat că m-am speriat. Mi-am dat seama că am fost la un pas de a fi lovită de acest individ. Am spus «iartă-mă», eu am vrut doar să îl rog să nu mai țipe, pentru că era o liniște mormântală, se auzea murmurul rugăciunii fiecăruia dintre noi. A fost violată intimitatea noastră când el a țipat”, a povestit Ozana Barabancea.

 

Loading...

Citește și

  • ozana barabancea operatie micsoarre stomac bucuresti

    Ozana Barabancea este o mamă împlinită! Soprana, care şi-a crescut cei doi copii singură, după divorţul de fostul soţ, este foarte mândră de Andrew ( 17 ani) şi Gloria (13 ani). Fiica ei este o domnişoară în adevăratul sens al cuvântului şi a fost model chiar pentru noua colecţie de ii, care urmează să fie lansată de mama ei.

  • Solista Ozana Barabancea (47 de ani), jurat la ”Te cunosc de undeva”, este tare mândră de noul ei look. Recent, ea şi-a etalat, într-o rochiţă scurtă, silueta, vizibil mai subţire, dar şi picioarele, cu care în tinereţe făcea ravagii.