Ozana Barabancea, incredibil de sexy după ce a slăbit spectaculos

Jurata de la “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se pregăteşte pentru emisiunea de toamnă şi a intrat în „reparaţii” capitale. Ozana Barabancea a slăbit foarte mult şi este ajutată şi de rochiile pe care le poară la diferite evenimente mondene să aibă o siluetă de invidiat.

Se apropie cu paşi repezi un nou sezon din showul transformărilor de la “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 iar soprana şi vedeta de televiziune a recurs la nişte reparaţii capitale. Astfel că vedeta a decis să-şi taie stomacul şi să renunţe la câteva kilograme.

În preajma datei de 20 iunie, Ozana Barbancea (47 de ani) s-a operat la o clinică din Bucureşti deşi se zvonea că o va face în Turcia. Ozana a decis să-şi taie stomacul şi a povestit că a făcut acest lucru şi pentru a fi sănătoasă pentru copiii ei.

Soprana a rămas doar cu 15 la sută din stomac iar operaţia a fost făcută la paroscop. “Mai trebuie să dau jos, dar trebuie să se refacă corpul după acest eveniment. Nu poate da jos foarte multe kilograme chiar imediat.”

 

ozana_si_colega_ei_andreea_balan.png

Ozana Barabancea și prietena ei, Andreea Bălan
foto: Arhiva Personală

 

O să fie o surpriză apariţia ei de la noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”. S-ar părea că după o astfel de operaţie trebuie să fii foarte atent ce mânânci şi mai ales cât mănânci. Pentru că dacă nu eşti atent s-ar putea să revii la fosta greutate. Ea a reuşit să dea jos aproape 10 kilograme şi nu se oprreşte aici. Trebuie să facă şi sport, altfel va avea problem cu pielea lăsată şi va trebui să facă şi alte operaţii”, ne-au mărturisit un apropiat al vedetei de la Antena 1. O astfel de intervenţie chiruricală poate ajunge şi la 12.000 de euro.   

 

Loading...