Ozana Barabancea dezvăluie: "Nu am fost prima la școală"

img-20190113-wa0051.jpg

Ozana Barabancea a infiintat Lumini Sonore Orchestra.
Citeste tot despre: 

Cunoscuta cântăreață, Ozana Barabancea, apare, din nou, în atenția fanilor ei, cu o declarație care-i va face pe mulți să suspine: "Nu am fost prima la școală, dar sunt prina în propria mea viață" Click! îți spune ce ascunde această mărturisire a cântăreței și cum poți face să o întâlnești, live, pe una din cele mai cunoscute artiste din România.

Primăvara vine cu muzică de calitate pentru Bucureșteni, care se pot bucura de un concert de primavara, intitulat "Muzica fără anotimp ". În cadrul concertului, o vei cunoaște live pe Ozana Barabancea, care va recita și dirijeaza orchestra ei, "Lumini Sonore".
Concertul este unul de suflet, cu uverturi si arii de opera, muzica de film, evergreenuri , cantate sau dirijate de Ozana Barabancea, momente literare si momente de poezie, scrise si citite de ea. Invitati sunt Vlad Mirita si Iordache Basalic si Soprana Ina Elena Dinca .

img-20190113-wa0047.jpg

sursa foto: arhiva personala

"Nu am fost prima la scoala dar sunt prima in propria mea viata! Prima ...dupa copiii mei , prima dupa tine, sau dupa tine , astfel invat sa ii slujesc pe cei din jur si viata ma recompenseaza mereu cu o prima ! Prima ta de martisor sunt eu ! Te astept la concertul meu din 12 martie de la Teatrul Elisabeta ora 19:00" declara Ozana Barabancea cu sufletul deschis, într-o invitație la concertul pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare.

 

Loading...