Ozana Barabancea, complet nemachiată! Cum arată

18-19-2-col-ozana-foto-manuela-luciana-muresan.jpg

ozana barabancea make-up nemachiata fara strop de machiaj
Ozana Barabancea a slăbit 38 de kilograme şi a întinerit
Foto: arhivă personală

De când a slăbit aproape 40 de kilograme, Ozana Barbancea a devenit mai îndrăzneaţă nu doar din punct de vedere vestimentar, ci are curaj chiar să se afişeze fără strop de machiaj. Jurata de la "Te cunosc de undeva" (Antena 1) le-a arătat fanilor ei ce ten de adolescentă are fără a avea pe faţă make-up-ul clasic de televiziune. Soprana a mărturisit că în ultima vreme a trecut pe la medicul estetician, care i-a făcut un lifting facial, iar efectele sunt uluitoare.

Ozana Barabancea (48 de ani) străluceşte. Are o siluetă de indiviat şi continuă să piardă în greutate datorită operaţiei de micşorare a stomacului, merge frecvent la sală şi are o alimentaţie bazată pe fructe şi legume, iar toate aceste schimbări se văd pe chipul ei. În paralel cu via'a sănătoasă pe care o duce acum, vedeta şi-a făcut mici îmbunătăţiri şi în cabinetul medicului estetician şi se pare că este pe deplin mulţumită. Recent, ea a publicat o imagine în care apare fără strop de machiaj. Fanii au lăudat-o pentru curaj, dar şi pentru tenul "curat" pe care îl are. 

ozana barabancea make-up nemachiata fara strop de machiajZoom
Ozana Barabancea s-a pozat fără machiajul de televiziune cu care ne-a obişnuit
Foto: arhivă personală

Ozana Barabancea s-a operat în urmă cu şapte luni şi a uimit pe toată lumea când şi-a schimbat stilul vestimentar. Soprana a început să poarte haine mulate şi colanţi din latex, piese vestimentare la care în trecut nici măcar nu îndrăznea să viseze. Deşi a dat jos 38 de kilograme, Ozana Barabancea nu vrea să se oprească aici.

"Am reuşit să slăbesc, acum trebuie să mă menţin, nu e uşor. Am slăbit 38 de kilograme în 7 luni şi jumătate, mai am de dat jos şase kilograme pentru a reveni la silueta din liceu. Nu am reuşit să slăbesc prin diete, probabil nu am avut destul de multă voinţă. Trebuie să fac obligatoriu sport. Mă doare spatele şi e nevoie de gimnastică. Am băut lichide 10 zile după operaţie, doar lichide, supă strecurată. Acum, la şapte luni mănânc orice, mănânc să mă hrănesc, în jur de 100 de grame la masă. Sunt atentă la ce mănânc, am renunţat la ceapă şi la mămăligă caldă cu brânză, să nu îmi fie rău”, m[rturisea recent vedeta la un post tv.

loading...
Loading...

Citește și

  • ozana barabancea slaba

    Ozana Barabancea este o femeie foarte credincioasă. Merge foarte des la biserică și se simte foarte bine. Vedeta a mărturisit că moartea nu o sperie şi chiar îi pregăteşte pe cei din jur să privească detaşat aceast moment inevitabil. Soprana a explicat că şi-a pierdut părinţii şi după moartea lor a învăţat să facă cea mai bună colivă pentru care are un ritual special.

  • Celebra solistă Ozana Barabancea (48 de ani) arată senzaţional, după operaţia de micşorare a stomacului, lăudându-se din nou cu o talie de fotomodel. Ea a reuşit să topească 40 de kilograme, prilej cu care a fost nevoită să-şi schimbe întreaga garderobă şi să revină la rochiile scurte şi mulate. Iată că schimbarea a venit la pachet cu contracte de publicitate bine plătite, aşa că e pe cai mari.

  • Ozana Barabancea nu vrea să se oprească din slăbit, însă toată această dorință de a deveni cât mai suplă i-a adus și probleme medicale. Vedeta a mărturisit că nu-i este ușor să se mențină în formă, acum după ce a slăbit atât, însă trebuie să facă neapărat sport. Deși se confruntă și cu probleme medicale din cauza pierderii în greutate, Ozana a mărturisit că ține totul sub control.

  • Ozana Barabancea (48 ani) este în al nouălea cer de bucurie, după ce a reuşit să dea jos 40 kg, în urma operaţiei de micşorare a stomacului, suferită în iunie 2017. Fosta jurată de la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1) a dat din nou iama în ţinutele de scenă de la debutul în muzică, pe care le-a păstrat cu sfinţenie.

  • În iunie 2017 şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, iar până azi a dat jos 38 de kilograme. Arată spectaculos, a început să primească propuneri de reclame şi are spectacole pe bandă rulantă. Jurata de la “Te cunosc de undeva” se află în pauză cu emisiunea de la Antena 1, căci show-ul va reveni abia în toamnă, dar are agenda plină cu tot felul de proiecte.

  • Ozana Barabancea (48 de ani) este de nerecunoscut! Solista se declară mândră de noul ei look, de fotomodel, după operaţia de micşorare a stomacului.