Ozana Barabancea are de tras după ce a slăbit: «Încă mă uit în oglindă și mă gândesc ce grasă sunt»

ozana.jpg

ozana barabancea
Ozana Barabancea mărturisește că nu se va opri din slăbit până nu ajunge la greutatea ideală
Foto: arhivă personală

Ozana Barabancea (48 de ani) a surprins pe toată lumea cu scăderea rapidă în greutate. Cei care o urmăresc în fiecare sâmbătă la show-ul "Te cunosc de undeva" văd schimbările de la o săptămână la alta. Nici nu e de mirare, căci după ce și-a făcut curaj să-și opereze stomacul, soprana a dat jos 40 de kilograme.

Dacă fizicul se modifică după placul artistei, Ozana a mărturisit că la psihic mai are de lucrat, căci mibtea încă îi spune că este grasă. Barabancea a făcut mărturisiri surprinzătoare la emisiunea "Dincolo de aparențe" de la Antena Stars.

”Pierderea acestor kilograme în așa scurt timp nu este încă primită de interiorul meu și de mintalul meu. Eu încă mă uit în oglindă și mă gândesc ce grasă sunt. Eu știu că sunt frumușică, acum trăsăturile se văd mai bine, ochii se văd mai mari, machiajul stă mai bine pe mine. Și totuși este un ceva acolo care îmi spune că sunt grasă. Dar voi slăbi și mai mult, am început și sala, fac exerciții, fac masaj”, a mărturisit Ozana.

Artista a dezvăluit că este nevoită să fie foarte disciplinată cu alimentația și nu-și permite nicio încălcare a regulilor impuse de medic. ”Zilele trecute era să mor. Am zis că pot sări peste o masă, beau apă și va fi ok. Nu a fost. Fiul meu a fost nevoit să sune de cinci ori medicul care m-a operat. A înțeles ce mi s-a întâmplat și mi-a spus că nu am ce face, trebuie să suport” , a dezvăluit jurata de la "Te cunosc de undeva".


6-7-vedete-foto-1-2-col-stanga.jpg


Acum. Şi-a schimbat garderoba după ce a slăbit 30 kg

 

Loading...

Citește și