Oribil! CRBL, nevoit să bea urină de vacă la Asia Express

18-crbl-asia-express-bea-urina-de-vaca-india.jpg

CRBL, coleg de suferință cu coregraful Oase

Aflat în al doilea sezon al reality-show-ului „Asia Express” (Antena 1), care începe mâine, de la ora 20.00, CRBL (40 de ani) a trecut o probă ținându-se de nas.

Una dintre cele mai dificile misiuni cu care vedetele au fost nevoite să se confrunte a fost legată de medicina ayurvedică, atât de faimoasă în India. Celebritățile au consumat urină de vacă pentru a afla un indiciu important în desfăşurarea concursului. Consumul urinei de vacă e o practică des întâlnită în India, unde se presupune că aceasta are efecte tămăduitoare (vindecă diabetul, cancerul etc.). Pentru starurile din România şocul a fost însă imens, iar reacţiile lor care mai de care mai diverse. Sri Lanka şi India sunt două destinaţii spectaculoase cu multe obiceiuri şi tradiţii care par foarte ciudate pentru orice european care intră în contact cu ele.

 

Citește și:

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ruby iubit robert asia express

    Un adevărat tur de forţă au făcut Ruby şi iubitul ei la "Asia Express". Cei doi au intrat împreună în concurs, s-au sprijinit reciproc, dar lipsa hranei şi-a lăsat amprenta asupra organismului lor. Slăbiţi, Ruby şi Robert au strâns din dinţi ca să meargă mai departe. La final, au constatat că experienţa le-a adus 12 kilograme mai puţin.

  • Traficul din Sri Lanka şi India a fost o adevărată provocare pentru cele 9 perechi de vedete care au pornit pe Drumul Elefantului, în Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Lipsa regulilor de circulaţie, haosul de pe străzi, varietatea mijloacelor de transport de la tuk-tuk-uri la căruţe, biciclete sau scutere, toate acestea au devenit nişte obstacole pentru vedetele aflate în cursă, dar şi pentru cameramanii şi reporterii care i-au urmărit în toată această aventură.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1