Oltin Hurezeanu a devenit «veriga slabă» la Exatlon

12_exatlon-2-aprilie-3.jpg

Oltin a pierdut cam toate probele

Primul câştigător al marelui premiu de la „Vrei să fii miliardar?” a intrat în competiţia „Exatlon”, de la Kanal D, din Republica Dominicană, însă nu ştia ce-l aşteaptă.

Din păcate, Oltin Hurezeanu (43 de ani), care a dovedit că chiar stă impecabil la capitolul cultură generală, nu este însă la fel de bun și la probele de pe teren. Face parte din echipa „Faimoşilor” însă pierde adesea în fața “Războinicilor”, care îl aleg special la probe. Chiar el a recunoscut că are ceva probleme cu spatele şi că nu s-a uitat la emisiune înainte de a participa la show. S-ar părea că Oltin a fost AS-ul în mâneca adversarilor de la «Războinici», care au profitat de faptul că acesta se mişcă încet şi astfel pot câştiga mai bine probele şi premiile în  mâncare puse în joc. În ultima emisiune s-a accidentat, astfel că echipa speră că poate aşa va fi eliminat din competiţie. 

Loading...

Citește și

  • geanina exatlon

    "Exatlon", cea mai urmărită competiție televizată a momentului, are parte de momente neprevăzute. Având în vedere că accidentările sunt la ordinea zilei, iar unii dintre concurenți nu se pot reface în Republica Dominicană, ei se văd nevoiți să se întoarcă acasă și să lase locul altora.

  • giani kirita, exatlon, scandal, eliminare, petitie

    Numărul celor rămaşi în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc la Exatlon, este tot mai mic de la o ediţie la alta. În echipa roşie, cea a Faimoşilor, 7 concurenţi se luptă pentru a câştiga concursul, iar în cea a Războinicilor sunt 5 oameni care dau tot pentru a obţine titlul. După eliminarea Dianei Bulimar din această săptămână, s-a schimbat şi clasamentul concurenţilor care au şanse reale de a ieşi pe primul loc.