Olivia Steer: «Oncologii vor fi condamnați pentru genocid!»

olivia_steer.jpg

olivia steer raw vegana
Olivia Steer se declară împotriva întreruperilor de sarcină
foto: arhiva personală

Olivia Steer a scris un nou mesaj controversat pe pagina ei personală de Facebook, unde a făcut previziuni sumbre pentru soarta medicilor.

Acolo, vedeta are ceata ei de susținători, care îi aprobă spusele cu ardoare de fiecare dată și o urmează aproape orbește. De data aceasta, Olivia a vorbit despre oncologi.

„Va veni curând o zi în care toți oncologii care au prescris radioterapie și chimioterapie vor fi condamnați pentru genocid”, a scris ea.

Prietenii virtuali i-au scris comentarii în care o aprobă, și în mod aproape incredibil, nimeni nu i-a criticat postarea. „Așa să fie!”, „Sper să vină acea vreme”, „Așa și trebuie să se întâmple”, au fost câteva dintre mesajele trimise de susținători. 

Loading...
 
 

Citește și

 • olivia steer renuntare fumat tigari

  Olivia Steer şi-a schimbat stilul de viaţă, devenind vegană când era însărcinată cu Luca, cel de-al doilea băieţel al ei, venit pe lume în toamna lui 2008. În încercarea de a-şi ajuta sora să învingă boala, vedeta a ajuns chiar ea să fie interesată de alimentaţia fără foc şi fără proteine animale şi deşi în tinereţe era o fumătoare înrăită, a renunţat complet la acest viciu după 14 ani în care a cumpărat extrem de des pachete de ţigări. Fosta vedetă Pro tv a povestit care a fost momentul în care a luat această decizie.

 • olivia steer vaccinuri declaratii dincolo de aparente

  Olivia Steer nu se lasă şi deşi a împărţit ţara în două cu declaraţiile sale despre vaccinuri, fosta prezentatoare este dispusă să meargă până în pânzeşle albe pentru a demonstra că are dreptate. Invitată la o emisiune tv, bruneta a povestit despre momentul care a declanşat aceste atacuri şi dezvăluie care este poziţia sa cu privire la aceste acte medicale.

 • andi moisescu olivia steer

  Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii. Puțini sunt, însă, cei care cunosc cum s-au îndrăgostit cei doi.

 • olivia steer

  În urmă cu 16 ani, soţia lui Andi Moisescu intra în casele românilor cu primile ştiri ale dimineţii, la PRO TV. A urmat "Dansez pentru tine", "Business Magazin", "Dansez pentru tine" şi "Doamne de poveste". Din 2010, de când a murit sora ei, Olivia Steer a renunţat la televiziune, şi-a schimbat stilul de viaţă şi priorităţile.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1